Bebek arabası - oto koltuğu alışverişinizi ve tecrübelerimizi burada paylaşalım...

Canlarım ben hala karar veremedim araba konusunda.
Beğendiğim modeller istediğim özelliklerdeki arabalar tek yönlü. Ama ben çift yönlüde olsun istiyorum.
Çift yönlülerde diğerlerine göre hantal ve kullanışsız diyorlar.
Aslında ne istediğimi biliyorum ama sonradan pişman olmaktan korkuyorum.
Sizce illa çift yönlü olmalımı yoksa hafif olması vs. dahamı önemli ??
Çıkamıyorum işin içinden :uhm:

bnde daha almadım cnm.aynı sekılde çift yonlü düşünüyorum yazın güneşten yanmasın yavrucak ..hemde görıyım ne y aptığını ..marka fılan da bılmıyom napcam ya.... iyice arastırmak lazımCADIARZU

öldüm bende bebek arabası bulamadım diye
hiç biri tam olarak içime sinmiyor sinen var ama yurtdışından getirtmem lazım
büyük ihtimalle kraftın joggerini alıcam

ama içimse sinen hatta aşık olduğum araba şu ..
almanyada satılıyor amamafoldumben

ve bu piere cardin.. olabilecekler arasında..

Bende çok uzun süredir araştırıyorummm biraz fiyatı tuzlu oluyor ama maxi cosi quinyy buuzy modeline ve araba koltuğuna karar verdik cumartesi ankaraya gidip alıcamm ikisi 1500 tl ye geliyorr aslında port bebede istiyodum ama sırf port bebe 499 tl ama maxi cosi kullanan arkdaşlarım çok memnunn....

maclaren quest istiyorduk biz. bir ara çift yönlülere kaymadı değil aklım. ama araştırınca tekrar başa döndük..bizim arabamızı hediye almış arkadaşlar sağolsunlar opuyorumnanaktan ana kucağında kararsızım ben de. ama chicco olacak galiba :uhm:

ben daha araştırmadım bile bebek arabalarını ve oto koltuklarını ((oto koltuğunu 4 aylıktan sonra almayı düşünüyorum ve şu yüksek 6 yaşına kadar kullanılabilen modellerden.bebek arabasınıda basit bişey alıcam çünkü heryere arabayla gidicem zaten.bu kış öle çok fazla alışveriş merkezine falanda çıkartmam. bir tek evde rahat kullanabileceğim kraft ın beşik mama sandalyesini aldım. 15 kiloya kadar kullanım veriyorlar.arkadaşlarımdan biri almıştı şimdi oğlu bir yaşında ve 7 aylığa kadar kendi yatağını bile kullanmadım çok memnunum dedi.ayrıca tekerlikli olması büyük avantaj istediğiniz yere sürükleyin.kendi kendine sallanması müzikli olmasıda artıları arasında. ayrıca ayarlanabilir yüksekliği ve sırt bölümüylede kullanışlı.

Heyooo Hallettim en sonunda. Kraftın energy travel system modelini aldım ilk beğendiğimi yani. Aylarca beynimi yemişti hangisi olmalı diye.

1. En harika özelliği Araba 4,5 - 5 kilo hihoyyyt

2. Araba çif taraflı değil ama araba tamamen sökülüp üzeirne araba koltuğu konulabilyor. Yani şu maxi cosiler gibi oluyor. ve bebeğin yüzü bana dönük oluyor. E onuda bebek zaten 1 yaşına kadar kullanabiliyor. 1 yaşından sonra normal araba olarak kullanıyoruz. kaydirigubbakcemile2

3. Fiyatı 450 civarı. Fakat ben nakit 300 TL ye aldım zemuszemus

Henüz karar veremeyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Evde kurduğumda size oto koltuklu halinin resmini çekip eklerim... Şeniz
İnanın mutluluktan gece uyuyamadım bile... Karar veremyenlere acil kararlar diliyorum sositososito sositososito

günaydın bizim bu arabanın aynısından var ilk zamanlar kullanabildik oğlum küçükken ama şimdi kullanamıyoruz çok ağır indirip kaldırması çok zor eğer bebeğin büyükse bunu tavsiye etmem ben internetten aldım baston puset çok rahat ettik tek elle taşınabiliyor çok hafif

ama araba 5 kilo. En hafif bastonlar bile 6,9 kilo :1shok:
Birde bebek ilk doğduğunda bastonlar rahat olmuyor. Baston 1 yaşından sonra gerekli bişey belki ama dediğim gibi araba onlardan daha hafif.
E okadar da olsun artık önemli olan bebeğimin içinde rahat rahat uyuması :asigim:
Çok araştırdım artık pişman olmak istemiyorum... Yinede yorumuz için teşekkürler opuyorumnanaktan

nurefsancım canım hollanda markası olan bugaboo ya bak ozaman
ben onlarla çok ilgilendim amaburda canlı canlı görmeden sipariş vermeye cesarette edemedim
2 modeli var
1.cameleon
2.bee
cameleon özellikle ilgimi çekti bi bak istersen..

bi de stokke var ahh ahh onu alsam hiç tereddütüm olmayacak ama onca para dökülürmü bebik arabası içinkafamçokkarıştı
uppababy vista stroller de güzel bi alternatif off yardımm

Son düzenleme:
maxi cosi quinny buzz aldık ama söylendiği gibi ağır değil arabaya tekerleklerini çekip basitçe çıkararak sığdırabiliyorsunuz. Bir de kullanması çok kolay ve hafif. Üst kısmı araba koltuğu oluyor ve çok kolay monte edilip çıkartılabiliyor. 4 yaşına kadar da kullanılabiliyor. Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…