- Konu Sahibi green olive
-
ama araba 5 kilo. En hafif bastonlar bile 6,9 kilo :1shok:
Birde bebek ilk doğduğunda bastonlar rahat olmuyor. Baston 1 yaşından sonra gerekli bişey belki ama dediğim gibi araba onlardan daha hafif.
E okadar da olsun artık önemli olan bebeğimin içinde rahat rahat uyuması :asigim:
Çok araştırdım artık pişman olmak istemiyorum... Yinede yorumuz için teşekkürler opuyorumnanaktan
Bizde sonunda aldık maxi cosi qunny buzz aldık arabası ve ana kucağını aldık çok kullanışlı açılıp kapanması çok pratik çift yönlü kullanabiliyorsun ve 4 yaşına kadar çok rahat kullanıyorsun.. Arabası ve ana kucağını 1150 ytl ye aldık..
canım güle güle kullan bebeişin arabasını. benimde bi arkadaşım aldı aynı arabadan. önümüzdki hafta doğum yapıyor. çok isteyerek aldılar onlarda. ama ben bebek arabasının oturma yerinin çıkıp dierinin monte edildiğini bilmiyodum. bi resim ekleyebilirmisiin o haliyle bize. benimde karar vermeye çalıştığım modeller arasında çünkü. fiyatı da oldukça uygun aynı zamanda...
Canım hazırda bir resim vardı onu ekliyorum. resmi büyüterek baktığında alttaki kumaşın cırtcırtlı olduğunu göreceksin. Onu çıkarabiliyorsun. hatta istersen sepetide tamamen çıkarıyorsun. Maxi cossi gibi görünüyor aynı :)
daha hafif bir araba görmedim ben. Hem fiyatta çok uygun kesinlikle tavsiye ederim. Ben nakit 300 tl ye aldım. yerimseniben
zeytinciğim sende iyi günlerde kullan. sitenin birinde arabanın oturma yeri sökülüp arabaya monte ediliyo gibi bişey yazıyodu. sanırım yanlış anlattılar. öle bi özelliği var mı canım..
çok teşekkür ederim canım. güle güle kullanın.. arkadaşımınkiside aynı renk. onlar kredi kartına taksitle saraçhaneden aldılaar 340 civarı gibiydi... valla benimde aklımda bu var. dediğin gibi bu kaliteye fiyatta çok uygun.saraçhane ye bakıcaz biz de ilk fırsatta...
Zeyticniğim güle güle kullanın arabanızı mutlu günlerde inşallah :)
a.s.
Bizde sonunda aldık maxi cosi qunny buzz aldık arabası ve ana kucağını aldık çok kullanışlı açılıp kapanması çok pratik çift yönlü kullanabiliyorsun ve 4 yaşına kadar çok rahat kullanıyorsun.. Arabası ve ana kucağını 1150 ytl ye aldık..[/QUOT[/I]
cok ıyı almıssın bızımkının dadce arabasının fıyaı 1500 tl dı ındırım kuponu verdıler 300 tl lık onuda baska urunlerde kullanabılıyoruz pusetını almadım eltımın ıkızlerı vardı onunkıler maxıcosıydı yenı daha zaten onlardan bırını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?