Bebek arabası - oto koltuğu alışverişinizi ve tecrübelerimizi burada paylaşalım...

green olive

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
891
7
318
39
Ne zor işmiş bebek arabası almak. 1000 tane çeşit 1000 tane özellik ve bambaşka fiyatlar???
Hem özelliklerini hem fiyatını hemde kalitesini kıyaslamakta haliyle çok zor...

Ben Kraftın energy travel sistem modelinden hoşlandım. Fiyatıda piyasaya göre oldukça düşük bulduğum yerde. Piyasada 450 civarı. Ben 330 TL ye buldum. Üstelik bebeğin yatacağı koltuk tamamen çıkıyor ve yerine oto koltuğu oturtuluyor.

Sizler hangi modellerle ilgileniyorsunuz. Beğendiğiniz özellikleri neler? Fiyatı kaça?
Sizce hangi özellikler olmalı bir arabada??
Ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz alışverişimizde çok yardımcı olacak a.s.

Son düzenleme:
cnm ben pierre cardin 2020 enigma arabayı ve ana kucağını aldım 375 TL'ye...
ben arabaya takılan ana kucaklarını pek beğenmediğim için bunu tercih ettim, o şekilde çok ağır oluyo çünkü...
benim aldığım araba 6,5 kilo ve bi kolunda bebek varken diğer elinle kapatabiliyosun...

Canım ben de tam karar veremedim. Markasından çok ne alacağımı bilemiyorum.
Şimdi ana kucağı kesin alıcam otomobile monte olanlardan. Bebek arabasına da monte olabilsin istiyorum. Her ne kadar kış bebeği de olsa bütün kış hiç mi bi yere çıkmayacam diyorum. En azından alışveriş merkezlerine falan gider dolaşırım orda da kucağımda dolaştıramam.

Onun için hem ana kucağına monte olan, hem hafif tek elle kapatılabilen, çocuğun 4 yaşına kadar falan hem oturarak hem yatarak gidebileceği bişey istiyorum sanırsam. Fiyatı da uygun olursa sevinirim -tatlicadiarzu-

Bebek arabası ve Ana kucağı toplam 375 tl mi aldın kafamçokkarıştı
Tek tek fiyatları ne kadar?

evet cnm ikisi 375TL peşin ve pazarlıklı fiyatı saraçhanadenen aldım...
yaa ölee çok hatırlamıyorum ama ana kucağı 120Tl gibi bişeydi,
nettende araştırabilirsin tek araba fiyatı 300küsürlü bişey...

pierre cardin 5040 aldım..208 tlye..anakucağını da yine pierre cardin almayı düşünüyorum...

Henüz almadık ama alacagımız zaman, ki bebeğimiz gelmeden hatta kıs gecmeden arabayı almamayı düşünüyorum, Chicco simplicity i düşünüyoruz, baktık begendik. ılk asamadada yine onun takımı gibi satılan chicconun bir anakucagı var onu alacagız...

ben 2008 ekim annesiyim ben gecen yil Qunny buzz in hem arabasini hemde otomobilede monte edilebilen ana kucagini aldim.yolda kullanimi cok rahat,temizlemesi cok kolay.4 yasina kadar cok rahat kullanilabilir,bebek icinde inanilmaz rahat,fakat biraz agir birde bagajda cok yer kapliyor.birde fiayati tuzlu..

Evet bu araba da çok kullanışlı görünüyor.
Bugün çıkıp tekrar bakacağım. Herkesten aldığım tavsiyleride birleştireceğim ve yeniden inceleyeceğim. Umarım iyi bir seçim yaparım.
hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar a.s.

Buda güzelmiş gizemcim diğerleride güzeldi. Tek nedenin ikisinin tek marka olmasımı ?
Birde sen araştırmışsındır mutlaka. Kemeraltında barışmı minamı daha hesaplı fiyat veriyor. sen nerden almıştın??

araba tercihimiz maclaren quest, kısmetse kesin kararımızı verdik bu hususta. ana kucağı olarak da chicco düşünüyoruz ama henüz modeli netleştirmedik..

pieerre cardin enigma için sırt kısmı dar sırtını bebek büyüdükçe acıtır diyorlar ben puset ve araba konusunda kararsızım bebek doğunca almayı düşünüyorum

ben pierre cardinin anakucağı alıcaktım amam bugün gittim kraft aldım.

barış ta değil minada değil canım seçkin bebe en uygun fiyatlar orda canım 25 liraya bi oto koltuğu var ama işte tercih meselesi bence kaydirigubbakcemile5

seçkin bebe canım konak tarafından girdinmi dümdüz yürü hemen sağ tarafta cadde üzerinde araba ve oda takımı satan yeride dükkanın karşısında pasajın içinde dükkanı bulsan kızlar yönlendirir seni canım kime sorsan gösterir bu adamlar toptancı çünkü baya uygun satıyolar

Ay çok iyi oldu bunu duyduğum. Daha önce oralarda hiç görmedim dikkatimi çekmemiş demek ki ... çok sağol canımcım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…