• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası - oto koltuğu alışverişinizi ve tecrübelerimizi burada paylaşalım...

Bizde sonunda aldık maxi cosi qunny buzz aldık arabası ve ana kucağını aldık çok kullanışlı açılıp kapanması çok pratik çift yönlü kullanabiliyorsun ve 4 yaşına kadar çok rahat kullanıyorsun.. Arabası ve ana kucağını 1150 ytl ye aldık..

ama araba 5 kilo. En hafif bastonlar bile 6,9 kilo :1shok:
Birde bebek ilk doğduğunda bastonlar rahat olmuyor. Baston 1 yaşından sonra gerekli bişey belki ama dediğim gibi araba onlardan daha hafif.
E okadar da olsun artık önemli olan bebeğimin içinde rahat rahat uyuması :asigim:
Çok araştırdım artık pişman olmak istemiyorum... Yinede yorumuz için teşekkürler opuyorumnanaktan

canım güle güle kullan bebeişin arabasını. benimde bi arkadaşım aldı aynı arabadan. önümüzdki hafta doğum yapıyor. çok isteyerek aldılar onlarda. ama ben bebek arabasının oturma yerinin çıkıp dierinin monte edildiğini bilmiyodum. bi resim ekleyebilirmisiin o haliyle bize. benimde karar vermeye çalıştığım modeller arasında çünkü. fiyatı da oldukça uygun aynı zamanda...

Bizde sonunda aldık maxi cosi qunny buzz aldık arabası ve ana kucağını aldık çok kullanışlı açılıp kapanması çok pratik çift yönlü kullanabiliyorsun ve 4 yaşına kadar çok rahat kullanıyorsun.. Arabası ve ana kucağını 1150 ytl ye aldık..

zeytinciğim sende iyi günlerde kullan. sitenin birinde arabanın oturma yeri sökülüp arabaya monte ediliyo gibi bişey yazıyodu. sanırım yanlış anlattılar. öle bi özelliği var mı canım..

canım güle güle kullan bebeişin arabasını. benimde bi arkadaşım aldı aynı arabadan. önümüzdki hafta doğum yapıyor. çok isteyerek aldılar onlarda. ama ben bebek arabasının oturma yerinin çıkıp dierinin monte edildiğini bilmiyodum. bi resim ekleyebilirmisiin o haliyle bize. benimde karar vermeye çalıştığım modeller arasında çünkü. fiyatı da oldukça uygun aynı zamanda...

Canım hazırda bir resim vardı onu ekliyorum. resmi büyüterek baktığında alttaki kumaşın cırtcırtlı olduğunu göreceksin. Onu çıkarabiliyorsun. hatta istersen sepetide tamamen çıkarıyorsun. Maxi cossi gibi görünüyor aynı :)
daha hafif bir araba görmedim ben. Hem fiyatta çok uygun kesinlikle tavsiye ederim. Ben nakit 300 tl ye aldım. yerimseniben

Canım hazırda bir resim vardı onu ekliyorum. resmi büyüterek baktığında alttaki kumaşın cırtcırtlı olduğunu göreceksin. Onu çıkarabiliyorsun. hatta istersen sepetide tamamen çıkarıyorsun. Maxi cossi gibi görünüyor aynı :)
daha hafif bir araba görmedim ben. Hem fiyatta çok uygun kesinlikle tavsiye ederim. Ben nakit 300 tl ye aldım. yerimseniben

çok teşekkür ederim canım. güle güle kullanın.. arkadaşımınkiside aynı renk. onlar kredi kartına taksitle saraçhaneden aldılaar 340 civarı gibiydi... valla benimde aklımda bu var. dediğin gibi bu kaliteye fiyatta çok uygun.saraçhane ye bakıcaz biz de ilk fırsatta...

zeytinciğim sende iyi günlerde kullan. sitenin birinde arabanın oturma yeri sökülüp arabaya monte ediliyo gibi bişey yazıyodu. sanırım yanlış anlattılar. öle bi özelliği var mı canım..

Canım ana kucağı var hemde araba koltuğu olarak kullanabiliyorsun.Bebek arabasından çıkarıp kendi arabana monte edebiliyorsun...opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım. güle güle kullanın.. arkadaşımınkiside aynı renk. onlar kredi kartına taksitle saraçhaneden aldılaar 340 civarı gibiydi... valla benimde aklımda bu var. dediğin gibi bu kaliteye fiyatta çok uygun.saraçhane ye bakıcaz biz de ilk fırsatta...

hayırlısı olsun canım a.s.

Bizde sonunda aldık maxi cosi qunny buzz aldık arabası ve ana kucağını aldık çok kullanışlı açılıp kapanması çok pratik çift yönlü kullanabiliyorsun ve 4 yaşına kadar çok rahat kullanıyorsun.. Arabası ve ana kucağını 1150 ytl ye aldık..[/QUOT[/I]

cok ıyı almıssın bızımkının dadce arabasının fıyaı 1500 tl dı ındırım kuponu verdıler 300 tl lık onuda baska urunlerde kullanabılıyoruz pusetını almadım eltımın ıkızlerı vardı onunkıler maxıcosıydı yenı daha zaten onlardan bırını aldım

benımkıde quınnybuzz ama busekılde degıldı alah allah ılgınc quınnybuzz 3 dımı benımkı buzz 3 modelı

Son düzenleme:
Sevgili anneler, türkiyede bu alisverisler nasil oluyor pek fikrim yok acikcasi ama bu forumlarda pek cok annenin araba koltugu seklinde bebek arabasi aldigini görüyorum.
Berlinde yasiyorum ve burda hem ebeler hem cocuk doktorlari tarafindan bebeklerin özellikle 0-8 ay araliginda bebek sepetli arabalari kullanmalari gerektigi söyleniyor. Kendi baslarina oturabilene kadar sirt ve bel sagligi acisindan bebeklerin yatarak bebek arabasinda seyahat etmeleri gerekiyormus. Üstelik araba koltugu ile de 1.5 saatten fazla yolculuk önerilmiyor. Yani uzun yola giderken de 1.5 saat yolculuk ardindan en az 45 dk. mola verilmesi gerekiyor.

Biz ebemin de tavsiyesi üzerine bebek arabasi olarak Emmaljunga, araba koltugu da MaxiCosi tercih ettik. Her ikisinden de cok memnunuz, oglum bayiliyor arabasinda uyumaya.

Ukalalik ettigim düsünülmesin, sadece bildigimi paylasmak ve sormak istedim; cocuk doktorlariniza danistiniz mi, ne öneriyorlar bu konuda?

Back