- 16 Kasım 2017
- 151
- 141
- 32
-
- Konu Sahibi Gamzeyneps
Haklısınız. Vakti gelince yerinde görmek lazım. Baby2Go ların malzemesi biraz kalitesiz geldi. Son olarak Casual marka ürünlere yöneldik.internette bunla ilgili videolar var. izleyerek karar verebilirsiniz. ben şahsen öyle yapıyorum. tabi gezme zamanı gelince gidip yakından da bakarım. ağırlığı, kullanımı, boyutu vs yakından incelemek en güzeli.
şuan 10. haftadayım araba seçimi için çok erken benim için
ben de artık şu haftaları atlatmak ve alışveriş yapacağım kısıma gelmek istiyorum. en çok heveslendiğim ise araba seçimiHaklısınız. Vakti gelince yerinde görmek lazım. Baby2Go ların malzemesi biraz kalitesiz geldi. Son olarak Casual marka ürünlere yöneldik.
merhaba bu arabayı kullandınız mı? olumlu olumsuz fikirleriniz neler acabamamas&papas armadillo aldım ben ama kullanışlı mı bilemiyorum henüz kullanmadığım için.
merhaba bu arabayı kullandınız mı? olumlu olumsuz fikirleriniz neler acaba
Cnm, bende Kasım annesi olacağım nasipse, oto koltuğu olmayan, tam yatar baston tarzı rahat arabalara bakıyorum, bahara kadar kanguru ile çıkmayı düşünüyorum dışarımerhaba, kullandım evet. çok rahat sürüşü olan kolay açılıp kapanan bir araba. ona uygun adaptör ile puset de almıştım cybex aton Basic pusetle uyumlu. tek sorun büyüyünce puseti çıkardığınızda araba sadece öne bakabiliyor.
bu arada bebeğim 8 aylık bebek arabası almasam da olurmuş. her yere kanguru ile gidiyoruz. aşırı rahatlık :)
Merhaba bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)Cnm, bende Kasım annesi olacağım nasipse, oto koltuğu olmayan, tam yatar baston tarzı rahat arabalara bakıyorum, bahara kadar kanguru ile çıkmayı düşünüyorum dışarıaraba tavsiyen var mı yada casual sonic i hiç inceledin mi
Bi sıkıntı olmadı inşallah cnm bebeğine , geçmiş olsun, bi bakayım o arabayaMerhaba bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)
Chicco liteway 2 mi ne ona çok iyi diyorlar senin aradığın özellikler var galiba onda. Benim tek pişmanlığım önünde bar kısmı olmayan bir araba almak oldu. Bebeğimi bağlamadan oturmuştum 2 dklığına kendini öne atıp düştü geçenlerde.