Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Casual Air aldık biz henüz kullanmadım ama hafif , sürüşü güzel çift yönlü pusetli port bebe olarak da kullanılıyo alt bölmesi çok geniş biz beğendik indirimde 1800 tl ye aldı halamız .
Casual Air aldık biz henüz kullanmadım ama hafif , sürüşü güzel çift yönlü pusetli port bebe olarak da kullanılıyo alt bölmesi çok geniş biz beğendik indirimde 1800 tl ye aldı halamız .
Kızlar merhaba, bende casual sonic düşünüyorum kullanan var mı, inceledim güzel geldi ve alt sepeti büyük, tekerlekleri sağlam, iç hacmi geniş ve şiltesi yıkanıyor, sadece baston gibi katlanmıyor da çanta gibi oluyor, hani bastonla gerek kalır mı ilerisi için merak ediyorum, bu arada oto koltuğu almayacağım
Ben kullanıyorum. Çok pratik bir bebek arabası. Tek hamlede kolayca katlanıyor. Bastona gerek kalır mı bilemiyorum ama ilk etapta çok iş gören bir ürün.
Ben kullanıyorum. Çok pratik bir bebek arabası. Tek hamlede kolayca katlanıyor. Bastona gerek kalır mı bilemiyorum ama ilk etapta çok iş gören bir ürün.