Bebek arabası önerisi

Casual Air aldık biz henüz kullanmadım ama hafif , sürüşü güzel çift yönlü pusetli port bebe olarak da kullanılıyo alt bölmesi çok geniş biz beğendik indirimde 1800 tl ye aldı halamız .

Casual Air aldık biz henüz kullanmadım ama hafif , sürüşü güzel çift yönlü pusetli port bebe olarak da kullanılıyo alt bölmesi çok geniş biz beğendik indirimde 1800 tl ye aldı halamız .
Hayırlı olsın cnm, araban güzel ve kullanışlı biliyorum bu modeli, ben port bebe ve puset almayacağım için casual sonic baktım, marka olarak güzel

Kızlar merhaba, bende casual sonic düşünüyorum kullanan var mı, inceledim güzel geldi ve alt sepeti büyük, tekerlekleri sağlam, iç hacmi geniş ve şiltesi yıkanıyor, sadece baston gibi katlanmıyor da çanta gibi oluyor, hani bastonla gerek kalır mı ilerisi için merak ediyorum, bu arada oto koltuğu almayacağım

Ben kullanıyorum. Çok pratik bir bebek arabası. Tek hamlede kolayca katlanıyor. Bastona gerek kalır mı bilemiyorum ama ilk etapta çok iş gören bir ürün.

Ben kullanıyorum. Çok pratik bir bebek arabası. Tek hamlede kolayca katlanıyor. Bastona gerek kalır mı bilemiyorum ama ilk etapta çok iş gören bir ürün.
Bebek içindeyken sürüşü nasıl, bide kolu çevirince sürüşü etkiliyor mu yalpalama oluyor mu, yazarsan sevinirim cnm 🌸

X