- 14 Ocak 2018
- 20
- 8
- 27
-
- Konu Sahibi esrabetuly
Cnm casualin vista olanina bakmani tavsiye ederim travel sistem ama hafif ve tekerleri büyük olanlardan deil ic hacmi genis geldi bana malzemeside hosuma gitti inceleyebilirsin uygun fiyatliMerhabalar. Uzun bi araştırmadan sonra casual cadillac almaya karar verdik ama yine de endişelerimiz var. Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Ya da hafif travel sistem bebek arabası önerisi olan var mı?
Teşekkür ederim canım . Mutlaka inceleyeceğim. Kendin kullandın mı? :)Cnm casualin vista olanina bakmani tavsiye ederim travel sistem ama hafif ve tekerleri büyük olanlardan deil ic hacmi genis geldi bana malzemeside hosuma gitti inceleyebilirsin uygun fiyatli
Canım ben de bunları görüntü olarak çok beğeniyorum ama sanırım biraz büyük ve ağır oluyorlar. Bizim için boyutu da önemliwellgro q3 travel sistem bebek arabası
6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum çok güzel araba yolda çoğu kez çevirip nerden aldigimi ve çok güzel olduğunu söylüyorlar canim :) şiddetle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2097964 Eki Görüntüle 2097965
Arabanın tekerlekleri çok basit çıkarılıp takılıyor öyle olunca dar alanlara da sığıyorCanım ben de bunları görüntü olarak çok beğeniyorum ama sanırım biraz büyük ve ağır oluyorlar. Bizim için boyutu da önemli
Canlı görmek en güzeli :) Bu modele de bakacağım canım saolArabanın tekerlekleri çok basit çıkarılıp takılıyor öyle olunca dar alanlara da sığıyor
Canim evet biraz gösterişli araba ama çok güzel çok memnunum ben fiyatda ilk e göre bayağı uygun olmuş minico mağazalarının çoğunda var canlı görüp bakabilirsin
Kullanmadim cnm yeğenim icin inceledik benm hoşuma gitmişti bebek nasip olursa bakarımTeşekkür ederim canım . Mutlaka inceleyeceğim. Kendin kullandın mı? :)
Canlı görmek en güzeli :) Bu modele de bakacağım canım saol
İnş sende bu tatlı telaşları tadarsın :)Kullanmadim cnm yeğenim icin inceledik benm hoşuma gitmişti bebek nasip olursa bakarım
Canım bende bundan aldım memnun olmana çok sevindim. Çok beğenerek aldım ama biraz pişman olmaya başlamıştım dışarda hep küçük arabalar görüyorum çünkü bi de boyum da kısa umarım bende kullanınca memnun kalırım çünkü sürüşü kolay malı kaliteli büyüklüğüne de alışırsam bnm için sıkıntı kalmıyorwellgro q3 travel sistem bebek arabası
6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum çok güzel araba yolda çoğu kez çevirip nerden aldigimi ve çok güzel olduğunu söylüyorlar canim :) şiddetle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2097964 Eki Görüntüle 2097965
Canım bende bundan aldım memnun olmana çok sevindim. Çok beğenerek aldım ama biraz pişman olmaya başlamıştım dışarda hep küçük arabalar görüyorum çünkü bi de boyum da kısa umarım bende kullanınca memnun kalırım çünkü sürüşü kolay malı kaliteli büyüklüğüne de alışırsam bnm için sıkıntı kalmıyor
Ya evet duruşu çok güzel zaten dışardan resmen ben burdayım diyor. Peki pusetiyle kullanabildin mi o biraz daha yüksek duruyor çnkü gece gece de ne çok soru sordumCanim ben hiç pişman olmadım hala bugün 7 aydır kullanıyorum herkes soruyor sokakta kaç kişi çevirdi çok memnunum inşallah sende sorun yaşamazsın bende de boy yok ama iyi oluyo bebekle göz göze gidiyosun
Evet hala kullanıyorum canim yuksek olması çok hoşuma gidiyor hatta ona alışınca büyüğü alçak geliyorYa evet duruşu çok güzel zaten dışardan resmen ben burdayım diyor. Peki pusetiyle kullanabildin mi o biraz daha yüksek duruyor çnkü gece gece de ne çok soru sordum
Evet aldım biraz aceleci davrandım iki ay oldu nerdeyse bende kullaınca alışırım inşallah ahh boyum azcık uzun olaydı hiç şüpheye düşmezdim çünkü arabaya resmen aşık oldumEvet hala kullanıyorum canim yuksek olması çok hoşuma gidiyor hatta ona alışınca büyüğü alçak geliyor
Sen almış miydin
Evet aldım biraz aceleci davrandım iki ay oldu nerdeyse bende kullaınca alışırım inşallah ahh boyum azcık uzun olaydı hiç şüpheye düşmezdim çünkü arabaya resmen aşık oldumçok teşekkür ederim bilgiler için