Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası önerisi

esrabetuly

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
20
8
27
Merhabalar. Uzun bi araştırmadan sonra casual cadillac almaya karar verdik ama yine de endişelerimiz var. Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Ya da hafif travel sistem bebek arabası önerisi olan var mı?

Merhabalar. Uzun bi araştırmadan sonra casual cadillac almaya karar verdik ama yine de endişelerimiz var. Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Ya da hafif travel sistem bebek arabası önerisi olan var mı?
Cnm casualin vista olanina bakmani tavsiye ederim travel sistem ama hafif ve tekerleri büyük olanlardan deil ic hacmi genis geldi bana malzemeside hosuma gitti inceleyebilirsin uygun fiyatli

wellgro q3 travel sistem bebek arabası
6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum çok güzel araba yolda çoğu kez çevirip nerden aldigimi ve çok güzel olduğunu söylüyorlar canim :) şiddetle tavsiye ederim

Canım ben de bunları görüntü olarak çok beğeniyorum ama sanırım biraz büyük ve ağır oluyorlar. Bizim için boyutu da önemli
Arabanın tekerlekleri çok basit çıkarılıp takılıyor öyle olunca dar alanlara da sığıyor
Canim evet biraz gösterişli araba ama çok güzel çok memnunum ben fiyatda ilk e göre bayağı uygun olmuş minico mağazalarının çoğunda var canlı görüp bakabilirsin

Ayrıca çok ağır bir araba değil canim diğerleri ile hemen hemen aynı
En çok yüksekliğini seviyorum bebek ile aynı hizada oluyorsun :)

Canlı görmek en güzeli :) Bu modele de bakacağım canım saol

Ben de Kanz 4010 ve Casual cadillac arasında kaldım arastirdikca başka da çıkıyor ama kafam çok karışıyor lütfen tavsiye verin kullanan arkadaşlar

Ağır ikiye ayrılan travel sistemlerden almayın derim.
Bebek biraz büyüyünce baston almak şart oluyor.
Ben aldım ilk bebeğimde pişman oldum.
Şu an baston üzerine anakucağı takılan modellere bakıyorum.
Chicco Liteway Plus'u inceledim,beğendim.
Bir kaç model daha bakacağım henüz almadım ama bir bakın isterseniz.

Canım bende bundan aldım memnun olmana çok sevindim. Çok beğenerek aldım ama biraz pişman olmaya başlamıştım dışarda hep küçük arabalar görüyorum çünkü bi de boyum da kısa umarım bende kullanınca memnun kalırım çünkü sürüşü kolay malı kaliteli büyüklüğüne de alışırsam bnm için sıkıntı kalmıyor

Canim ben hiç pişman olmadım hala bugün 7 aydır kullanıyorum herkes soruyor sokakta kaç kişi çevirdi çok memnunum inşallah sende sorun yaşamazsın bende de boy yok ama iyi oluyo bebekle göz göze gidiyosun

Canim ben hiç pişman olmadım hala bugün 7 aydır kullanıyorum herkes soruyor sokakta kaç kişi çevirdi çok memnunum inşallah sende sorun yaşamazsın bende de boy yok ama iyi oluyo bebekle göz göze gidiyosun
Ya evet duruşu çok güzel zaten dışardan resmen ben burdayım diyor. Peki pusetiyle kullanabildin mi o biraz daha yüksek duruyor çnkü gece gece de ne çok soru sordum

Ya evet duruşu çok güzel zaten dışardan resmen ben burdayım diyor. Peki pusetiyle kullanabildin mi o biraz daha yüksek duruyor çnkü gece gece de ne çok soru sordum
Evet hala kullanıyorum canim yuksek olması çok hoşuma gidiyor hatta ona alışınca büyüğü alçak geliyor
Sen almış miydin

Evet hala kullanıyorum canim yuksek olması çok hoşuma gidiyor hatta ona alışınca büyüğü alçak geliyor
Sen almış miydin
Evet aldım biraz aceleci davrandım iki ay oldu nerdeyse bende kullaınca alışırım inşallah ahh boyum azcık uzun olaydı hiç şüpheye düşmezdim çünkü arabaya resmen aşık oldum çok teşekkür ederim bilgiler için

Benimde 158 boy canim ama hiç sorun olmadi sağlıkla al yavrunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…