Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası önerisi

Stokke xplory tavsiye ederim, cok kullanisli surmesi arabaya felan koymasi cok ideal. Cocuk seninle ayni hiza da yururken. Ben cok memnunum

merhabalar araba işini ne yaptınız baktıkca insanın aklı cok karışıyor ben en son 3 model begendim prego 2086, canyon travel sistem v2 ve Wellgro Q3 ama hangisi olur bilemedim progo baya kullanışlı görünüyor kullanan var mı acaba .

Arkadaşlar merhaba uzun süredir buradan da araştırma yaptım ve twist modellerden almayı düşünüyordum. Aklımda olan marka ise kraft twist di. Fakat yakından inceleme fırsatım olmamıştı. Dün ebebek de gördüm ve gözüme çok hantal geldi kapatılınca da çok yer kaplıyor ve de ağır . Pierre cardin twist var onu incelemdim henüz bide bozuluyormuş twist modeller. Eşimle beraber casual quantum u çok beğendik çok kibar duruyor ve kapanınca az yer kaplıyor ve de hafif sayılır . Kullanan var mı acaba?

çift yönlü kullanılıyor mu acaba
Çift yön oluyor çıkartıp takbiliyosun . Ama ben o aracı kullanmadan sattım . Oturduğum yer yokuş ve araba bana göte çok büyüktü. Onu satıp chicco liteway plus aldım çok memnunum . Daha sonra baston araba olduğu için sonradan baston almaya gerek kalmıyor

Çift yön oluyor çıkartıp takbiliyosun . Ama ben o aracı kullanmadan sattım . Oturduğum yer yokuş ve araba bana göte çok büyüktü. Onu satıp chicco liteway plus aldım çok memnunum . Daha sonra baston araba olduğu için sonradan baston almaya gerek kalmıyor
bebeğe bakmadan kullanılması sorun olmuyor mu hiç

bebeğe bakmadan kullanılması sorun olmuyor mu hiç
Bunun puseti de var pusetini taktığında bebek sana bakıyor şuan 6.5 aylık hala pusetiyle kullanıyoruz . Bu chicco liteway değil . Chicco liteway plus . İstersen youtubedan bak orda arabanın özelliğini anlatıyolar nasıl kullanıldığını nasıl takıldığı göstererek .

Arkadaşlar baby home bh 955 modelini kullanan ve memnun olan var mı ben çok begendim. Ama kararsızım...

merhaba, bir çok kişi farklı modellerden bahsetmiş ama herkesin ihtiyacı farklı gibi, birazdan ihtiyaca yönelik almak lazım, maddi açıdan sıkıntı yoksa travel sistem ve baston tipi alınabilir, travel sistemler büyük olsa da sürüş konforu ve bebek rahatı açısından uygun, bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde de baston tipi kısa süreli işlemler için pratik olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.Sevgili bayanlar Türk markası olan Benetoyu kullanan var mı acaba hiç ? Bu ara heryerde görüyorum internette. Kullanan varsa yorumu merak ediyorum

Arabanın tekerlekleri çok basit çıkarılıp takılıyor öyle olunca dar alanlara da sığıyor
Canim evet biraz gösterişli araba ama çok güzel çok memnunum ben fiyatda ilk e göre bayağı uygun olmuş minico mağazalarının çoğunda var canlı görüp bakabilirsin :KK66:
Ben de boyle bir araba kullaniyorum ama basit cikmasi bir anlam ifade etmiyor. Bebegi mi tutacaksin, tekerlek mi sokeceksin, alt kasayi mi tutacaksin v.s sikinti yaratiyor. Bebegimin ilk aylarinda cok sorun etmemistim ama 1 yasina dogru iyice bikkinlik geldi ve baston aldik.

Merhabalar.Sevgili bayanlar Türk markası olan Benetoyu kullanan var mı acaba hiç ? Bu ara heryerde görüyorum internette. Kullanan varsa yorumu merak ediyorum
Merhaba umarım almamışındr arabayı geçen sene aldım anakucağını kullanırken problem yoktu lakin pusetine geçtim berbat çocuk hiç rahat değil minderi beyaz hemen kirleniyor çok ağır vede pusetiyle katlanmıyor çoook pişman oldum asla alma 750tlye aldım 430a sattım çok zarar ettim
Maclaren quest
Chicco late way bakıyorum bastonlu alın travel sistemlerin pusetleri yarı yatr pozisyonda olur çocuk büyüdüğünde iki büklüm oluyor çoğu bu şekilde
Sepeti büyük
Kolay katlanan
Hafif
Katlandığı da az yer kaplayan bebek arabaları bakın kızlar dış güzelliğine bakmayın derim

X