- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi esrabetuly
Benimde 153 çok teşekkür ederimBenimde 158 boy canim ama hiç sorun olmadi sağlıkla al yavrunu kucağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 153 çok teşekkür ederimBenimde 158 boy canim ama hiç sorun olmadi sağlıkla al yavrunu kucağına
Yaşlarda aynıBenimde 153 çok teşekkür ederim
Ne güzel erken yaşta anne olmakYaşlarda aynı
merhaba ocakta yazmışsınız kullanabildiniz mi acaba arabayı tavsiye ediyor musunuz fiyatı iyi geldi banaAyrıca çok ağır bir araba değil canim diğerleri ile hemen hemen aynı
En çok yüksekliğini seviyorum bebek ile aynı hizada oluyorsun :)
çift yönlü kullanılıyor mu acabaEvet aldım biraz aceleci davrandım iki ay oldu nerdeyse bende kullaınca alışırım inşallah ahh boyum azcık uzun olaydı hiç şüpheye düşmezdim çünkü arabaya resmen aşık oldum çok teşekkür ederim bilgiler için
Çift yön oluyor çıkartıp takbiliyosun . Ama ben o aracı kullanmadan sattım . Oturduğum yer yokuş ve araba bana göte çok büyüktü. Onu satıp chicco liteway plus aldım çok memnunum . Daha sonra baston araba olduğu için sonradan baston almaya gerek kalmıyorçift yönlü kullanılıyor mu acaba
bebeğe bakmadan kullanılması sorun olmuyor mu hiçÇift yön oluyor çıkartıp takbiliyosun . Ama ben o aracı kullanmadan sattım . Oturduğum yer yokuş ve araba bana göte çok büyüktü. Onu satıp chicco liteway plus aldım çok memnunum . Daha sonra baston araba olduğu için sonradan baston almaya gerek kalmıyor
Bunun puseti de var pusetini taktığında bebek sana bakıyor şuan 6.5 aylık hala pusetiyle kullanıyoruz . Bu chicco liteway değil . Chicco liteway plus . İstersen youtubedan bak orda arabanın özelliğini anlatıyolar nasıl kullanıldığını nasıl takıldığı göstererek .bebeğe bakmadan kullanılması sorun olmuyor mu hiç
Ben de boyle bir araba kullaniyorum ama basit cikmasi bir anlam ifade etmiyor. Bebegi mi tutacaksin, tekerlek mi sokeceksin, alt kasayi mi tutacaksin v.s sikinti yaratiyor. Bebegimin ilk aylarinda cok sorun etmemistim ama 1 yasina dogru iyice bikkinlik geldi ve baston aldik.Arabanın tekerlekleri çok basit çıkarılıp takılıyor öyle olunca dar alanlara da sığıyor
Canim evet biraz gösterişli araba ama çok güzel çok memnunum ben fiyatda ilk e göre bayağı uygun olmuş minico mağazalarının çoğunda var canlı görüp bakabilirsin
Merhaba umarım almamışındr arabayı geçen sene aldım anakucağını kullanırken problem yoktu lakin pusetine geçtim berbat çocuk hiç rahat değil minderi beyaz hemen kirleniyor çok ağır vede pusetiyle katlanmıyor çoook pişman oldum asla alma 750tlye aldım 430a sattım çok zarar ettimMerhabalar.Sevgili bayanlar Türk markası olan Benetoyu kullanan var mı acaba hiç ? Bu ara heryerde görüyorum internette. Kullanan varsa yorumu merak ediyorum