Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası önerisi

Çok teşekkürler almadim daha ben de
Çok teşekkürler almadım daha ben de bakıyorum.Bastona da küçükken binemez diyorlar sonradan daha iyiymis diye duymustum kafam çok karışık bu konuda

Valla ben de bebek arabası bakıyorum tavsiye edilenlere de bakıyorum acayip pahalı ben ikinci el falan alıcam sanırım

Merhabalarr.Hamileliğim cok yeni ancak bebek arabasını şimdiden belirleyip almak istiyorum.Hafif olması,bagajda cok yer kaplamaması,kolay acılıp kapanabılmesini istiyorum.Seyahat cok sık ediyorum buda önemli.Hangi arabaları tercıh etmelıyım,neleri tavsiyenedersiniz?almanya ve norvectende getirtebilirim bazı ürünler anladıgım kadarıyla biraz daha uygun.Burda olan ama pahalı olan-yurtdısından getirildiginde daha uyguna gelen ürünler için bütcem 2.500.Ama oraya ihtiyac duymazsam 1.500 -2.000tlye çözmek istiyorum

Mima Xari kullandım ben ilk çocuğumda. Şimdi ikinciye de onunla devam :) İnanlımaz rahat. Kaldırımdı, bozuk yoldu falan hiç sorun yaratmıyor. Başka bebek arabalırını sürdüğümde kollarım ağrıyor bir süre sonra ama benimkinde hiç sıkıntı yok. pahalı evet ama parasına değiyor. Yeni ucuz araba alıp yapamayıp sonra herkes gibi bastona geçiş yapmaktansa 2.el alın Mima alın bence.

Bende Mamas&Papas ın ilk aylarda üstüne oto koltuğu takılan modeli var. Baston dedilleri. Tek elle açıp kapayıp bagajıma koyabiliyorum. Ama yeni doğanken ok de şimdi 4 aylık bebek o anakucagında durmaktan bunalıyo. Büyüyüp güzelce oturmaya başlasın alt kısma bastona geçecegim ama pek bir ince koltuğu. bakalım.

Silver cross spirit arastirin

Araştırma yapanlara fikir olsun.. bizim arabamızda casual vista trona travel sistem.. baston tarzı.. bebeğim 8 buçuk aylık olmak üzere ayına göre iri bir bebek ama hala pusetini kullanıyoruz.. katlaması kolay sürüşü rahat biz çok memnun kaldık.. ağırda değil.. tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…