Doğuma Hazırlık Bebek arabası konusu. Lütfen yardım.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.598
45.486
Gerçekten hiçbir fikrim yok. Travel sistem mi normal mi? Bir de hangi marka. Küçük bir yerde yaşıyorum pek dışarı çıkma bebek arabasıyla gezme durumum yok. Bagajımız geniş yer problem olmaz. Memlekete gittiğimizde daha çok kullanırım arabayı orası da normal bir şehir. Bunları anlattım ki daha uygun tavsiyeler alabileyim. Bir de travel sistem kaç yaşa kadar kullanılabiliyor. Aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Travel sistemler pusetli oluyor ve bebeklikten en itibaren rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Benim kraterim hantal ağır olmamasıydı. Öyle aldım. 20 günlükte itibaren pusete destek koyup sürekli kullandık. Şimdi 3 yaşında pusetsiz haliyle hala kullanabilirdik. Yer kapladığı için baston tip aldık. Sağlam olduğu için saklıyorum.

Joie Muze LX Travel Sistem
Bu araba markasıydı. Model olarak benziyor. O zamanlar yarı fiyatınaydı.

Chicco lite way almıştım çok kullanışlı. Baston olması sebebiyle çok yer kaplamıyor. Ama aynı zamanda yatar pozisyonu oluyor.ayrıca kaliteli. Kullanımı kolay. Kış bebeğiydi bizimki zaten yaza kadar kullanmadık . Dolayısıyla pusete ihtiyacımız olmadı.

Ahh ahh.. oğlum 7 aylık oldu hala alamadım. Covit yüzünden dışarı çıkamıyoruz ki alayım kanayan yaram oldu bu arasa konusu () Baston tarzo oaha kullanışlı olur bu arada

Ben de Concord Neo 2016 travel sistem bebek arabası aldım. Aslında fotoğraflarda gerçekten küçük görünüyordu ama yakından büyük ve ağır, çok kullanışlı tek sorunu ağır olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…