- 8 Nisan 2024
- 62
- 35
-
- Konu Sahibi Imerafera-
Kabin boy alın. Bız bı risk gormedıkArkadaşlar bebek arabası almak istiyorum ama sık olmasa da uçağa biniyoruz kabin boy uçağa alınıyor diyorlar bilgisi olan kullanan var mı bebek arabasını bagaja vermek istemiyorum. Birde bebekken kabin boylar riskli 1 yaşından sonra daha güvenli diyorlar ne derece doğru kullanan varsa lütfen aydınlatabilir mi
Yaa çok sevindim korkuttular kenarları yok çok tehlikeli küçük benek için falan diye sizin ki hangi marka acababen 2 aylıktan beri kullanıyorum bir problem olmadı. kabin boy aldım her şeyinden memnunum sadece biraz ağır.
Ay gerçekten mi çok sevindim fiyat olarak diğerleriyle çok bi farkı yok sizin ki hangi marka acaba memnun musunuz birde Pegasus almıyor diyenler oldu siz bindiniz mi hiçben 2 aylıktan beri kullanıyorum bir problem olmadı. kabin boy aldım her şeyinden memnunum sadece biraz ağır.
Benim bir travel birde kabin boy arabam var. Kabin boyu tam yatar pozisyonda kullanabilirsiniz. Tabiki travel kadar rahat değil ama çok kullanışlıYaa çok sevindim korkuttular kenarları yok çok tehlikeli küçük benek için falan diye sizin ki hangi marka acaba
biz hiç tehlike yaşamadık kemerleri olduğu için.Yaa çok sevindim korkuttular kenarları yok çok tehlikeli küçük benek için falan diye sizin ki hangi marka acaba
Yani bagaja gitmiyor bebek arabası demi diğer arabalar olsa bagaja mı vermek zorundayızbiz hiç tehlike yaşamadık kemerleri olduğu için.
pegasusla yolculuk yaptık alıyorlar uçağa binerken. inerken de uçağın çıkışında veriyorlar.
bizimki inglesina now marka
İki tane alacak gücüm yok maalesef o yüzden en kullanıllıyı seçmeye çalışıyorumBenim bir travel birde kabin boy arabam var. Kabin boyu tam yatar pozisyonda kullanabilirsiniz. Tabiki travel kadar rahat değil ama çok kullanışlı
LInk var miKabin boy alın. Bız bı risk gormedıkucakla sık cıkıyorum seyahate. Hepte kabin boy arabamızlA
Hamılton r1 olabılır.LInk var mi