Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası nedir?travel sistem aldım bende. ana kucağı hem oto koltuk olarak hem evde ana kucağı olarak hem de portbebesi çıkıp arabaya takılarak kullanılan şekilde. benim hoşuma gitti. rahat görünüyor. ilk zamanlar o anakucağı olanda durur sonra portbebeyi takıp kullanırım diye düşünüyorum
Markası nedir?
Bebek arabası olarak travel sistem almayı düşünüyorum yani içindeki puseti kısmı çıksın ayrıca puseti veya ana kucağı kullanmak istemiyorum. Öyle kullanmak daha kolay olacak sanırım
Puseti evin içinde ana kucağı olarak kullanabiliyo muyz?doğru mu anladım?
Üç ürünü elde etmiş oluyoruz yani doğrumu? Bebek arabası oto koltuğu ana kucagı
Can'ım hala almadıysan o arabayı şakın alma verdiğin paraya yazık. Benim kızıma aldığım araba bu ve çok büyük arabanın bagajına bile sığmıyorSunny Baby 784 Espada Travel Sistem almayı düşünüyorum bende
hadi ya. internet te görmüştüm. kullanımı hoşuma gitmistiCan'ım hala almadıysan o arabayı şakın alma verdiğin paraya yazık. Benim kızıma aldığım araba bu ve çok büyük arabanın bagajına bile sığmıyor
Can'ım evde duruyor ben kullanıyorum çift yönlü evet rahat tenteli geniş alt sepeti Harika ama çok büyük malesef pişerdir çok güzel ama arabanın bagajına sığmadıhadi ya. internet te görmüştüm. kullanımı hoşuma gitmisti