- 16 Ekim 2008
- 2.259
- 1
- Konu Sahibi benbilirim
Merhaba canım ilk önce hayırlı doğumlar dilerim ben bu alışveriş işini abartan herşeyin en iyisi almaya çalışan gücüm yetti kadarıyla ben sadece dogumdan once herseyini eksiksiz odası arabası oto koltugu salıncagı titreşimli ana kucagı dogumdan sonra oyuncakları kıyafetı emzıkdı bıberondu falan filan 4 ay olcak bı hafta sonra toplam 6.000 tl harçadım halada devam ediyorum :))) ben hep kardeşlerimin küçükleriyle büyüdüm öyle çok iyi bi durmumuz yoktu şimdi çok şükür durumlarımız iyi oyuzden kızıma herşeyin en iyisini almaya çalışıyorum
diceğim o ki herşey seinin bütçenle alakalı durumuna göre herşey bula bilimoysun netten çok araştır ben bunun faydasını çok gördüm bazen acaipindirimlere geldim yarı fiyatına aldıgım cok sey oldu sen bu hamılelıgı bol bolaraştırarak geçir canım a.s. hayırlı doğumlar zemuszemus
diceğim o ki herşey seinin bütçenle alakalı durumuna göre herşey bula bilimoysun netten çok araştır ben bunun faydasını çok gördüm bazen acaipindirimlere geldim yarı fiyatına aldıgım cok sey oldu sen bu hamılelıgı bol bolaraştırarak geçir canım a.s. hayırlı doğumlar zemuszemus