kızlar inşşallah hepiniz sağlıklı şekilde alırsınız kucağınıza bebişlerinizi benden size ufak bir tavsiye herşeyi alın hamileyken bebek arabası özellikle çok lazım oluyo doğumdan sonra ilk 40 gün dışarı çıkamıyorsunuz 40 gün sonra tek istediğiniz dışarı çıkıp hava almak oluyo kucakta taşınmıyo kanguru için çok ufak oluyorlar tam yatar pozüzyonda olan bebek arabasını alın muhakkak bence kış da olsa yazda olsa bende sizin gibi düşünüp almamaıştım kanguruyuda 2 . aydan önce önermiyorlar zor olmuştu kucakta taşımak asla emzik vermicem demiştim ve almamıştım 5 günlükken gece nöbetçi eczaneden emzik almıştık :)) emicek mama vermicem diye biberonda almamıştım ama hesaplar bebişlere uymuyor malesef sütüm az gittik sonradan biberonda aldık mama için okadar direttim vermicem amam diye şimdide kzım mama yemiyor sütümde yetmiyor mama vermeniz gerekiyorsa bebek doymuyorsa verin bence dünyanın sonu değil ana kucağıda gerekli şu anda vazgeliçmezimiz bizim ama ev tipi olanları tavsiye ederim oyuncaklı filan olsun oyalasın bebişi taşıma koltuğu bizdede var birikikere kullandık şimdi öyle duruyor süt sağma makinası alın mutlaka bulunsun dışarı çıkarke lazım oluyor sağıp kokyuyırsunuz biberona gerçi bende sağılcak kadar yok ama
( yani kısacası neye gereksiz dediysem hepsine ihtiyacım olduu