• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEK ALDIRMAK

woznuraslan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
24
4
6
21
Hanımlar merhaba öncelikle yargılamayın evliyim 22 yaşındayım 2 yaşında oğlum var ve şuanda 6 haftalık gebeyim hamile kalmak İÇİN çok erken ben hamile kalmamak İÇİN her gün ilaç içiyordum ama galiba bir gün kaçırdım hamile kaldım aldırmak istiyorum oğlum daha konuşamıyor ve ayrı evimiz yok yardımcı olurmusunuz hastane almıyor bebeği doğal yöntemlerle nasıl düşük yapabilirim yeni bir doğumu sezeryanı vücüdüm kaldıramaz abartmıyorum gerçekten 44 kiloyum kansızım ikinci ameliyat beni çok zorlar yardımcı olun ne yapsam doğal yöntemle düşürürüm

Nasıl oluyor tam olarak
Devlet hastanelerinde kürtaj işlemleri ücretli veya ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Kürtaj işleminin yapılması tıbbi terminasyonlar nedeniyle zorunlu ise her devlet hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Hanımlar merhaba öncelikle yargılamayın evliyim 22 yaşındayım 2 yaşında oğlum var ve şuanda 6 haftalık gebeyim hamile kalmak İÇİN çok erken ben hamile kalmamak İÇİN her gün ilaç içiyordum ama galiba bir gün kaçırdım hamile kaldım aldırmak istiyorum oğlum daha konuşamıyor ve ayrı evimiz yok yardımcı olurmusunuz hastane almıyor bebeği doğal yöntemlerle nasıl düşük yapabilirim yeni bir doğumu sezeryanı vücüdüm kaldıramaz abartmıyorum gerçekten 44 kiloyum kansızım ikinci ameliyat beni çok zorlar yardımcı olun ne yapsam doğal yöntemle düşürürüm
Canım yapma aldırma. O rızkıyla gelip bulur seni. Benim annem benden 14sene sonra hamile kaldı o zaman çocuktum anne aldır ben istemiyorum dedim büyüdüm artık dedim. Aldırırsam Allah sizden çıkarırsa napıcam dedi. Yapma Allah onu vermiş sana. Allah daha güzel kapılar açar. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Aldırma konusunu bilmiyorum ama herhangi bir duyumdan etkilenip ilaç içmeyin Allah korusun sonucu çok daha kötü olabilir

Sizi anlıyorum ama bu başlığın yeri burası değil. Derdim Var kısmına sorabilirsiniz bence. Çünkü bizler çoğunlukla bu forumlarda gebelik ve hamilelik belirtileri üzerine vakit geçiriyoruz. Mesela sizin bu topiğinizi okuyunca ben de ve eminim bir çok arkadaşımda hoş duygular uyanmıyor. Amacım sizi kırmak değil dediğim gibi sizi de anlıyorum. Siz de bizi anlayın

Yasal kürtaj süresi 10 hafta, hastane almak zorunda

Doğal bi yöntemi yok doğal olmayanı da aramayın. Direkt devlet hastanesine gidin eşinizin onayıyla kürtajınızı olun. Bu arada oğlunuzun 2 yaşında konuşmamasının da üstünde durmanızı nacizane öneririm. 2 kelimelik basit cümleler kurabiliyor olmalı kabaca. Kuramıyorsa acilen kbb ve oradan odyoloji ve dil konuşma terapistlerine danışın.

Back