- 9 Ocak 2015
- 94
- 41
- 31
-
- Konu Sahibi umitetveinann
Onlara muhtac deiloz cok sükür.Esim kp. Beraber isleri.Hesap kitap bir.Ama her konuda rahat.Sancim var mesela acile gittik gece doktor dinlen dedi kalkma eeken dogumun olabilir dedi.Ama kv. Büyük temizlige cagirdi beni ben evde hasta yatarken.Onun demesi lazim kizim kalkma kizim yapma ama iste.Bem dikkat etsemde onlar mahvediyo herseyi.Sancilar icinde normal diyo.Gecen sancim varken aglamaktan geberirken annem aradi dedi biz gelip götürelim seni doktora.Ama onlara sorsan ondan iyisi yok.Esime göre annesinden mükemmeli yokBenim yavrum İlk 3 ay tokken koyduğum yerde durur, öyle bana bakardı. Ağlamasa da alırdım kucağıma. Senin kaynanan çok tuhafmis gerçekten. Bunu da geçtim , isim koyma konusu olsun, kiyafet olsun nasil bu kadar rahat? Esin ve sen maddi olarak bağlı misiniz onlara? Ordan mi geliyor bu cesaret yani acaba?
tatlım o alışveriie eşinle çık başla bir yerden yoksa kv benzeyen bır kızın olur diyeyım sana pasif kalmaMeraba arkadaslar.En sinir oldugum seylerden biriydi ben bekarken birisinin kaynanasini cekistirmesi.Ama artik 10 aydir bogazima kadar geldi.Eski kafali hic bi düsüncemiz uyusmayan biriyiz.Hic insan icine cıkmamıslar akarabaya kiz verip almislar hic bi kültürü örf adeti bilmiyolar.Hep bnmki dogru diyolar.Onlara göre onlarin yasayışindan düsüncesinden baska hersey yanlıs.Her neyse ALLAH izin verirse 1 bucuk ay sonra bi kızım olcak.Isminide onlar koycakmîs.onlarda büyükler koyarmıs.Bnm demem lazim dime anne siz isterseniz koyun diye.Onu gectim kızımın eksikleri var alıncak bi haftadir onu bekliyorum onla beraber alıncak.Bagımsız bi insan deilim hersey ona baglı.Son bardagı tasıean bugün diyoki cocuk aglayınca hemen yerinden almiycaksin.Ben dedim cocuga göre degisir.akimisi kendini öldürür aglamaktan susmaz sen onu kucagina alana kadar.Yok diyo kesinlikle almıycaksin o zaman sen onu kucaga alistirmis olursun diyo.Dedim benim yegenim aglamaktan mosmor oluyo o halde yengem nasil biraksin mesela ALLAH korusun cocuk ölücek aglamaktan.Hic bisey olmaz biz eskiden oyle yapardik.Belli dedim icimden ilgisiz büyümüs cocuklari hic sorumluluk bisey bilmezler.Ben haksizliyim.Cocugunuz kendini yese bitirse morarsa bırakırmısıniz oylece.Beni dinlediginiz icin tesekkur ederim.Icimi kimseye dökemiyorum.Bu gamile halimle kafamın ici ağriyo artik
Onlara muhtac deiloz cok sükür.Esim kp. Beraber isleri.Hesap kitap bir.Ama her konuda rahat.Sancim var mesela acile gittik gece doktor dinlen dedi kalkma eeken dogumun olabilir dedi.Ama kv. Büyük temizlige cagirdi beni ben evde hasta yatarken.Onun demesi lazim kizim kalkma kizim yapma ama iste.Bem dikkat etsemde onlar mahvediyo herseyi.Sancilar icinde normal diyo.Gecen sancim varken aglamaktan geberirken annem aradi dedi biz gelip götürelim seni doktora.Ama onlara sorsan ondan iyisi yok.Esime göre annesinden mükemmeli yok
Onlara muhtac deiloz cok sükür.Esim kp. Beraber isleri.Hesap kitap bir.Ama her konuda rahat.Sancim var mesela acile gittik gece doktor dinlen dedi kalkma eeken dogumun olabilir dedi.Ama kv. Büyük temizlige cagirdi beni ben evde hasta yatarken.Onun demesi lazim kizim kalkma kizim yapma ama iste.Bem dikkat etsemde onlar mahvediyo herseyi.Sancilar icinde normal diyo.Gecen sancim varken aglamaktan geberirken annem aradi dedi biz gelip götürelim seni doktora.Ama onlara sorsan ondan iyisi yok.Esime göre annesinden mükemmeli yok
şu çocuğu kucağa alıştırmama konusuna sinir oluyorum ya. bir psikoloğun makalesini okumuştum bu konuyla ilgili. bebeğiniz sizin koynunuzda huzur bulur bundan mahrum etmeyin onu diyordu.Meraba arkadaslar.En sinir oldugum seylerden biriydi ben bekarken birisinin kaynanasini cekistirmesi.Ama artik 10 aydir bogazima kadar geldi.Eski kafali hic bi düsüncemiz uyusmayan biriyiz.Hic insan icine cıkmamıslar akarabaya kiz verip almislar hic bi kültürü örf adeti bilmiyolar.Hep bnmki dogru diyolar.Onlara göre onlarin yasayışindan düsüncesinden baska hersey yanlıs.Her neyse ALLAH izin verirse 1 bucuk ay sonra bi kızım olcak.Isminide onlar koycakmîs.onlarda büyükler koyarmıs.Bnm demem lazim dime anne siz isterseniz koyun diye.Onu gectim kızımın eksikleri var alıncak bi haftadir onu bekliyorum onla beraber alıncak.Bagımsız bi insan deilim hersey ona baglı.Son bardagı tasıean bugün diyoki cocuk aglayınca hemen yerinden almiycaksin.Ben dedim cocuga göre degisir.akimisi kendini öldürür aglamaktan susmaz sen onu kucagina alana kadar.Yok diyo kesinlikle almıycaksin o zaman sen onu kucaga alistirmis olursun diyo.Dedim benim yegenim aglamaktan mosmor oluyo o halde yengem nasil biraksin mesela ALLAH korusun cocuk ölücek aglamaktan.Hic bisey olmaz biz eskiden oyle yapardik.Belli dedim icimden ilgisiz büyümüs cocuklari hic sorumluluk bisey bilmezler.Ben haksizliyim.Cocugunuz kendini yese bitirse morarsa bırakırmısıniz oylece.Beni dinlediginiz icin tesekkur ederim.Icimi kimseye dökemiyorum.Bu gamile halimle kafamın ici ağriyo artik
Valla bnde istemiyorum.Biz esimle isim bulduk dedim hatta begenmedi bide buldugumuz ismi.Cocugunuza kaynananin isim vermesini kabul etmeyeceksiniz degil mi?