Bebek Ağlamaktan mosmor olsada yerinden kaldırmıycakmışım

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
Meraba arkadaslar.En sinir oldugum seylerden biriydi ben bekarken birisinin kaynanasini cekistirmesi.Ama artik 10 aydir bogazima kadar geldi.Eski kafali hic bi düsüncemiz uyusmayan biriyiz.Hic insan icine cıkmamıslar akarabaya kiz verip almislar hic bi kültürü örf adeti bilmiyolar.Hep bnmki dogru diyolar.Onlara göre onlarin yasayışindan düsüncesinden baska hersey yanlıs.Her neyse ALLAH izin verirse 1 bucuk ay sonra bi kızım olcak.Isminide onlar koycakmîs.onlarda büyükler koyarmıs.Bnm demem lazim dime anne siz isterseniz koyun diye.Onu gectim kızımın eksikleri var alıncak bi haftadir onu bekliyorum onla beraber alıncak.Bagımsız bi insan deilim hersey ona baglı.Son bardagı tasıean bugün diyoki cocuk aglayınca hemen yerinden almiycaksin.Ben dedim cocuga göre degisir.akimisi kendini öldürür aglamaktan susmaz sen onu kucagina alana kadar.Yok diyo kesinlikle almıycaksin o zaman sen onu kucaga alistirmis olursun diyo.Dedim benim yegenim aglamaktan mosmor oluyo o halde yengem nasil biraksin mesela ALLAH korusun cocuk ölücek aglamaktan.Hic bisey olmaz biz eskiden oyle yapardik.Belli dedim icimden ilgisiz büyümüs cocuklari hic sorumluluk bisey bilmezler.Ben haksizliyim.Cocugunuz kendini yese bitirse morarsa bırakırmısıniz oylece.Beni dinlediginiz icin tesekkur ederim.Icimi kimseye dökemiyorum.Bu gamile halimle kafamın ici ağriyo artik

Takma he de geç

Bebek doğunca da iki kere annesi benim sen kendininkileri büyütmüşsün de bildiğini yap

Bir de eviniz paranız ayrı ise onun dediğini yapmanız alışveriş için beklemeniz gereksiz

Birlikte oturuyorsanız dinler gibi yapıp bildiğinizi yapacaksınız

Ne münasebet canım. Çocuk senin çocuğun isim verme hakkı sen ve eşinde. Ayrıca herkesin yetiştirme kuralları farklı, ben kim ne derse desin kıyamazdım yavrum'a. Kayınvalidene "yav he he" diyip yinede bildiğini yap, yani bence.

neden bu kadar müdahale ettiriyorsunuz benim doğrum öyle değil böyle diyerek verin ağzının payını
insan bu kadar cani olabilir mi hangi ananın yüreği dayanır ağlayan çocugunu kucağına almamayı benim dayanmaz dayanmıyorda oğlum 4 yaşında gık dese içim gidiyor

Evim ayrı var üst katinda hesap kitap birde.Yinede onu beklemek zorumda deilim diye düsünüyorum.Erken dogum riskim var.Herseyimin hazir olmasi lazim.Ben rahat bi anne olamam.Yavrum herseyden once gelir

Allah korusun öyle kaynanadan da kocadan da valla eşinde bitiyor herzamanki gibi yok çocuk ağlayınca kucağına almıcakmışsın öylemi delimi bunlar çocuğun herzaman anneye muhtaçlığı vardır bikere elbette alacaksın kucağına seveceksin susacak garibim.ben her ağladığında hatta ağlamasa da alırsın kucağıma ve hiçbir eksi etkisini de görmedim ama düştüğünde falan almam Ağlar bir iki kendisi kalkar oğlum sonra susar zaten ama seninki doğmamış bile neden bu kadar çok müdahele ederler anlamam benim kaynananda Zayıf bu çocuk yedirmiyor mu annen seni falan derdi bende eşime dedim bidaha öle sölemesin morelim bozuluyor diye oda söylemiş kaynanama bidaha öyle bi cümle sarfetmedi çok şükür ismide kendim koydum valla kimseyi karıştırmadım ben ne dersem o olur okadar geberdim hamileyken bütün derdini çektim onların söz Hakkı yok tabiki de bence az Dişli ol Çekilme kenara bazı Söylenenlere he de geç bildiğini oku ama zorda kaldığında da karışmayın lütfen de gitsin offf gıcık oldum be

yahu alışsın çocuk kucağa nolacak, onlar için de bir ihtiyaç sonuçta, illaki 9 aylıkken emeklemeye başladığında kucağınıza kendisi gelmek istemeyecek... Bir daha öyle söylerse "çocuk fıtık olursa buu vebali ben kaldıramam" de. eee bizimkiler olmadı diycektir. eee herkesin bünyesi farklı 10 çocuk olmaz biri olur, o da benimki olursa buna bağlarım de.

Canım Benimkide aynısı bebeğim in alışverişi oldu hiç birini secemedin hepsini kendi beğendi aldı ismini o koyacak ti Allahtan mirac gecesi oldu banada diodu çocuk Ağlasun zirlasin Elleme catlatana kadar emzir vs aman He de geç takma canim çoğu böyle herseye karışıyor lar sen bebeğini düşün.

Benim yavrum İlk 3 ay tokken koyduğum yerde durur, öyle bana bakardı. Ağlamasa da alırdım kucağıma. Senin kaynanan çok tuhafmis gerçekten. Bunu da geçtim , isim koyma konusu olsun, kiyafet olsun nasil bu kadar rahat? Esin ve sen maddi olarak bağlı misiniz onlara? Ordan mi geliyor bu cesaret yani acaba?

Neden cocugunuzla ilgili meselelere baskasini karistiriyorsunuz? Birakin kayinvalideyi kendi annenizin bile cocugunuzu nasil yetistireceginize burnunu sokmasina izin vermeyin. Cooook basiniz agrir.

Onlara muhtac deiloz cok sükür.Esim kp. Beraber isleri.Hesap kitap bir.Ama her konuda rahat.Sancim var mesela acile gittik gece doktor dinlen dedi kalkma eeken dogumun olabilir dedi.Ama kv. Büyük temizlige cagirdi beni ben evde hasta yatarken.Onun demesi lazim kizim kalkma kizim yapma ama iste.Bem dikkat etsemde onlar mahvediyo herseyi.Sancilar icinde normal diyo.Gecen sancim varken aglamaktan geberirken annem aradi dedi biz gelip götürelim seni doktora.Ama onlara sorsan ondan iyisi yok.Esime göre annesinden mükemmeli yok

tatlım o alışveriie eşinle çık başla bir yerden yoksa kv benzeyen bır kızın olur diyeyım sana pasif kalma

bunların tek sorumlusu kocandır bence sende hayatına bu kadar müdahalee etmesine izin verme isim koyma meraklısıysan kendin doğur bi daha istediğin ismi koy de
kocanın bu durumdaki tavrı önemli olan ailesini herşeye karıştırtmamalı

Bağlı misiniz derken kast ettiğim durum buydu. Biz de nisanliyken eşim görümce lerle çalışıyordu ve bizim her şeyimiz onlar karar vermeye başladı. Bir rahatlık geldi Yani onlara. Eşiniz Bağımsız bir iş kursa daha farklı olur . Mümkün mü bu peki? Kaynananiz kendini dizilerdeki hanım aga sanıyor.

Dertlenme cevap ver hamileyîm Erken doğum tehlikem var ben temizlik mi yapacağım sana, senin gelip bana yapman lazım de olsun bitsin

Niye her şeyi içinize atıyorsunuz ki

şu çocuğu kucağa alıştırmama konusuna sinir oluyorum ya. bir psikoloğun makalesini okumuştum bu konuyla ilgili. bebeğiniz sizin koynunuzda huzur bulur bundan mahrum etmeyin onu diyordu.

valla ben kucağıma da alıcam koynumda da uyutucam inşallah bu kadar beklemişim ohhh miss de geç.müdahale ettirme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…