markasi cok onemli degil iyi bir bebek deterjani olsun yeter,
birde kesinlikle kendi camasirlarinizla atmayin arkadaslar
bebisimizinki hep ayri yıkansın
ben 31. haftam bitince yıkayıp utuleyip kaldıracagım
ve hastane cantalarımızı hazırlayacagim..ne olur ne olmazz
saka maka 6 haftacık kalmıs ayyyyyyyyyyyyyyy
kızlar hemen yıkamayın doguma yakın yıkayın hem güzel kokar hemde cantasını hazırlamıs olursunuz.ilk dogumumdan biliyorum hic yıkamadan etiketini hastanede acanlar bile var cok sasırmıstım.omo ile yıkayabilirsiniz tavsiye ederim
Allah korusun ama ben 7. aydan sonra doğum riski olduğu için hazırlıksız yakanlamama adına 7. ay diyorum. inşallah hepimizin ki vaktinde doğar tabi ama yine de hazırlıklı olmakta fayda var.
ayyy canım sorma yaaa harbiden az kaldı beni bir heycan sardı zaten:dance:
evet onların ki ayrı yıkanmalı ben bide camaşır yıkama torbası filesini aldım makinede corapları aralara kacmasın etmesin diye :teytey:
evet evet bunlardan bende alıcam cicileri okadar minikki
hele eldivenleri :))
ama bana bu torbaar kucuk gibi geldi,
resimde oyle degil ama yakından bakınca sank kucuk
sen kac tane aldın :sm_confused:
Yıkama torbalarını nereden aldınız kızlar?
bende sormuştum bikaç kişiye hacı şakir lavantayı önerdiler.(bebişler için özelmi bilmiyorum.bakmadım henüz)yumuşatıcıda yumoş babby.
bende 8. ay gibi yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum.
kızlar peki şampuan,pişik kremi,vücut şampuanı,losyon,güneş koruyucu falan aldınızmı?hangi marka?ben henüz almadım ama sebamed düşünüyorum.bikaç marka var aklımda kararsızım...
canım ben sabun tozuyla yıkayacağım bebişimin çamaşırları gerçi daha hiçbişey almadık bakalım lalımda yıkaması sabun tozuyla olacakanneler ilk hasteneye götrüceğimiz ve bebişlerimizin ilk giyeceklerini ne ile yıkayacaksınız yumoş baby var ama kokmuyor yıkayıp tekrarmı kutusuna koyacaksınızz yoksa çanta hazırlayanlar yıkamadanmı koydunuz.. yada son aylardamı yıkayacaksınızz ..... gelin bebişlerrr daha temuzza çok varr allahım az şişiyimm ne olurr...öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?