Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiçbir zaman anne ve babalar çocuklarının kötülüğünü istemezler, ama bende bunu bu yaşa gelince anladım.bende kaçtım evlendim sonrada 2 çocukla boşandım. Kızım olunca anladım herşeyin benim iyiliğim için söylendiğini ama iş işden geçiyor tabii.Şimdi aynı şeyleri tekrar yaşıyoruz ama bu sefer anne olan benim.Bu böylede devam edip gidecek.o yaşlarda bizi anlamaları zorr.
Yesilim duygularin paylasma uslubuna hayranim anne babalar asla uzulmemeli, hayatim boyunca ne annemi ne babami nede benden iki yas bile buyuk olsa agbime daha sensin bile demedim, o kadar huzurluyumki , ama bazende ne dusunuyorum biliyormusun, sevgiyi yakalamakta ayri bir sey
çok güzeldi cnm kendimi gördüm sanki ailemi dinlememem ve pişmanlıklarım geldi önüme aileleri sonradan anlıyoz ama geç oluyo dönülmez yollara girmiş oluyoz çoktan
ezo77,ece kaan..şimdi gördüm yorumlarınızı..teşekkürler. site çok kalabalık bir aile oldu zaman zaman başka arkadaşlara uğruyoruz her birine yetişmek mümkün olmuyor umarım anlıyorsunuzdur arkadaşlar.
CEYHANLI,LENTE,ÖĞRETMEN,sizlerden böyle yorumlar almak mutlandırdı beni... ben yaşanmışlıklarıma yenik düşseydim..hissetmeseydim,duygularımı kaybetseydim ...ben olamazdım ki..çocuklarım ve eşim için değerdi dedim.. sevgilerimle iyiki varsınız.
Fuşya,beni doğru tanımanıza memnun oldum..ve yorum yapmak zordur bilirim.her yazımı yorumladınız bana öyle bir haz verdiki...değer vermek... evet değer vermektir... böylece bende sizleri tanıma fırsatı buldum.iyiki yazdım ve sizin gibi yüreği güzel insanları tanıdım.. lente ve diğer arkadaşlarımada teşekkür ediyorum.
Anne olmak böyle birşey işte evladına, "ben sana demiştim" demek yerine "senin odan hep burda" diyebilmek ve ne olursa olsun yanında olmak, başka hangi dost yaparki bunu, annelerimiz dostlarımız aslında... teşekkürederim yeşilim duygularını paylaştıgın için