• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğmde şiddetli gaz problemi

elfin0207

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
59
1
46
Ankara
arkdaşlar bnm oğlum 5.5aylık doğdugundan beri gazlı bi bebekti zaten :(5 aylık olunca hafiflemişti.ama 3 gündür cok şiddetli bi şekilde geri döndü doktorumuz fitil verdi artık gazdan durmuyo dedi şaştım kaldım eskisinden daha fena:5:ne olursunuz bana bi akıl verin gitgide şiddetleniyomu bu gaz:(

canım öncelikle geçmiş olsun, bazı çocuklarda 2-3 yaşına kadar sürermiş bu gaz problemi ve erkek bebeklerde daha çok olurmuş, Allah sabır versin, benşm kızım da 2 aylık ve çok gazı oluyor ne demek olduğunu bilirim

canim emziriyormusun, eger emziriyorsan bulgur yeme, ben bizim türklerden cok duyuyorum süt yapar diye bulgur yiyorlar, bulgur cocukta cok gaz yapar.

kızlar soğolun cvplar için nete hiç giremedim o derece kötüydük iki güne kadar:(fitil işe yaradı birazda üşütmüş malum bu aylarda yerlerde sürünüyolar ayrıca 3.dişimizi cıkardık azı dişini hemde onouda sıkıntısı varmışti yavrumda ikigündür iyiydi şimdi de su çiçegi cıkarıyo ablasından gecti:5:sormayın cok kötü durumdayım bugün akşam farkettim yarın dok gitcez.valla bilmiyorum ne olcak aşısıda yok:(kzım cok kolay atlattı varmı aranızda 6 aylık bebeği su çiçegi geciren?

kızlar soğolun cvplar için nete hiç giremedim o derece kötüydük iki güne kadar:(fitil işe yaradı birazda üşütmüş malum bu aylarda yerlerde sürünüyolar ayrıca 3.dişimizi cıkardık azı dişini hemde onouda sıkıntısı varmışti yavrumda ikigündür iyiydi şimdi de su çiçegi cıkarıyo ablasından gecti:5:sormayın cok kötü durumdayım bugün akşam farkettim yarın dok gitcez.valla bilmiyorum ne olcak aşısıda yok:(kzım cok kolay atlattı varmı aranızda 6 aylık bebeği su çiçegi geciren?

çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inş, rahat olun bugünlerde geçer gider, annelik sabır işiymiş, hepimize Allah tan sabır evlatrımıza sağlık diliyorum

Back