• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeginizin kesesi ultrasonda kaç haftalikken gozuktu

PINAR45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
3.222
4.516
248
Merhaba arkadaslar ben adet tarihimden itibaren dort haftalik hamileyim bugun doktora gttm kan tahlili yapıldı bhcg 400 çikti ve ultrason bkldı kese gozukmedi keseyi gormeden rahat etmicem szn kaç haftalikken gozuktu bebişleriniz ultrasonda yazarsaniz çk sevnrm :16:

Merhaba arkadaslar ben adet tarihimden itibaren dort haftalik hamileyim bugun doktora gttm kan tahlili yapıldı bhcg 400 çikti ve ultrason bkldı kese gozukmedi keseyi gormeden rahat etmicem szn kaç haftalikken gozuktu bebişleriniz ultrasonda yazarsaniz çk sevnrm :16:

Adetim 5 gün geçti beta 1477 çıktı vajinal us bakti4+2 günlük keseyi de gördüm dedi üç gün sonra git vajinal baktir görürsün bence

Tatlım görmemen çok normal betahcg değerin 2000 olduğunda vajinal yoldan görülebilir.. 5000 civarı olunca karından görülebilir ki bu da 5. haftanın sonlarına göre mümkün olur. Hcg değeri 2 günde bir en az 2 ye katladığına göre hesaplamayı yapabilirsin..

Benim kan testimde beta hcg 4-5 hafta arasında çıkmışken vajinal ultrasonla bakıldığında kese görünmüştü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk 6+3 haftalıkken gittim dr a, karından ultrasonla baktı keseyi gördü.

Arkadaslar cvplarınız için tesekrederm ama bu hesaplamayı neye gore yapıosunz sat a goremi doktormu bakıp soyluo ultrasondan ben sata gore hesaplıyorum 4 haftalik yani sata gore kaç haftalık olnca kese gorunur aydnltrmsnz beni

Ben Bat'dan bir hafta sonra kontrole gittiğimde kese gözükmüştü. Ama doktor miniciiiikkkk demişti. Yani 5 haftalıktı sanırım. Yani Sat.'dan 5 hafta sonra

Tatlım görmemen çok normal betahcg değerin 2000 olduğunda vajinal yoldan görülebilir.. 5000 civarı olunca karından görülebilir ki bu da 5. haftanın sonlarına göre mümkün olur. Hcg değeri 2 günde bir en az 2 ye katladığına göre hesaplamayı yapabilirsin..

benim beta hcg değerim tüp bebek transferinin 20. gününde 290 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi. yazdığınız verilere göre kesede görülemeyecek. herseyin yolunda olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. çok endişeliyim.

Kizlar bnde gebeyim dun ogrendim betahcg 1452cikti dr 4hafta 4gunluk hamilesin dedi ancak ult. Kese gorunmedi persembe gdicem tekrar sizce beta hcg normalmi kesenin grunmemesi fln pek bilgi sahbi dgilim

benim beta hcg değerim tüp bebek transferinin 20. gününde 290 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi. yazdığınız verilere göre kesede görülemeyecek. herseyin yolunda olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. çok endişeliyim.

20. gününden bu yana kaç gün geçti bilmiyorum.. Kaç gün geçtiyse, değerin 2 günde bir en az ikiye katladığını hesap ederek, bugünkü hcg değerini aşağı yukarı hesaplayabilirsin..5000 -7000 arası karından yapılan ultrasonla görülebilir.. Doktorlar ilk zamanlar biraz şüpheli yaklaşırlar endişelenme.. Hele bu 2-3 hafta can sıkacak derecede endişelerle doludur.. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.. Ben sırf bu stresleri yaşamamak için ilk kontrolüme daha dün yani 8. haftamda gittim.

Çünkü keseyi görmek de yeterli değil, 1 hafta sonra embriyoyu görmek lazım, o da yeterli değil 1 hafta sonra kalp atışlarının duyulması lazım.. O sebeple keseye falan takılmamanı öneririm. Sağlıklı bir gebelikse seni asla bırakmaz.. Ama sağlıksızsa yapacak hiç bir şey yok..

20. gününden bu yana kaç gün geçti bilmiyorum.. Kaç gün geçtiyse, değerin 2 günde bir en az ikiye katladığını hesap ederek, bugünkü hcg değerini aşağı yukarı hesaplayabilirsin..5000 -7000 arası karından yapılan ultrasonla görülebilir.. Doktorlar ilk zamanlar biraz şüpheli yaklaşırlar endişelenme.. Hele bu 2-3 hafta can sıkacak derecede endişelerle doludur.. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.. Ben sırf bu stresleri yaşamamak için ilk kontrolüme daha dün yani 8. haftamda gittim.

Çünkü keseyi görmek de yeterli değil, 1 hafta sonra embriyoyu görmek lazım, o da yeterli değil 1 hafta sonra kalp atışlarının duyulması lazım.. O sebeple keseye falan takılmamanı öneririm. Sağlıklı bir gebelikse seni asla bırakmaz.. Ama sağlıksızsa yapacak hiç bir şey yok..

ilgilendiğin için teşekkür ederim.bugün 21. gün. bu gebelikde yaşımda çok büyük. bu yaşta hamilelik ancak allahın mucizesi olabilir.diğerlerinde o kadar küçüktüm ve meşguldümki bir şey hatırlamıyorum. her olasılık beni çok korkutuyor. bu aşamayı geçince koryon villus biyopsisi gestasyonel diyabet pıhtilaşma sorunumda çabası bazen aklımı kaybetmiş olmalıyım bu bebeği istemekle diyorum. yinede:49::nazar: mutluyum

Back