- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah7.haftada duydum çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah7.haftada duydum çok şükür
Amin hepimiz inşallahSaglıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler
Bende 5+4 haftalim gebeyim. Bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. Kendimi hep tok hissediyorim canim birsey istemiyor bunlar normal miSelam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler
Şu an 16.haftanın içindeyim. Hamilelik çok kişiye özel bir şey. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım, iştahım çok açıldı ama aşırı uyku hali ve halsizlik oldu. Hatta 2.ay kanamam oldu bildiğin regl oldum. Demem o ki kimsenin gebeliği aynı şekilde ilerlemiyor. İyi bir doktor takibinde ol ve içini ferah tut. Cinsiyeti 12.hafta fetal dna testi yaptırarak öğrendik. Oğlum oluyor hayırlısıyla Bu süreçte en güzel şey bu mucizevi olayın tadını çıkarmak. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinŞuan kaç haftalıksınız
Ve mide bulantılarını devm ediyor mu veya kaç haftaya kadar mide bulantınız devam etti ben 8. Haftadayım o kdar yogun ki mide bulantım hiç bişey yiyemiyorum kokulara tahammülüm yok
Ve cinsiyetı ögrendiyseniz kaçıncı haftada ögrendiniz
Normal tabii ki İlk trimester geçtikten sonra daha çok rahatlarsın endişelenme. Gebeliğin tadını çıkarBende 5+4 haftalim gebeyim. Bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. Kendimi hep tok hissediyorim canim birsey istemiyor bunlar normal mi
Merhaba sonucunz nediryok bebek var bos degil kalp atisi alinimiyor
kürtaj oldumMerhaba sonucunz nedir
Diliyorum en kısa zamanda mucizeniz sizinle olur aminkürtaj oldum
Çok geçmiş olsun umudunu yitirme sağlıklı gebelik geçireceğin günler yakındır inşallahkürtaj oldum