• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz kızlar?

Şuan kaç haftalıksınız
Ve mide bulantılarını devm ediyor mu veya kaç haftaya kadar mide bulantınız devam etti ben 8. Haftadayım o kdar yogun ki mide bulantım hiç bişey yiyemiyorum kokulara tahammülüm yok
Ve cinsiyetı ögrendiyseniz kaçıncı haftada ögrendiniz

Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler ☺️

Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler ☺️
Bende 5+4 haftalim gebeyim. Bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. Kendimi hep tok hissediyorim canim birsey istemiyor bunlar normal mi

Şuan kaç haftalıksınız
Ve mide bulantılarını devm ediyor mu veya kaç haftaya kadar mide bulantınız devam etti ben 8. Haftadayım o kdar yogun ki mide bulantım hiç bişey yiyemiyorum kokulara tahammülüm yok
Ve cinsiyetı ögrendiyseniz kaçıncı haftada ögrendiniz
Şu an 16.haftanın içindeyim. Hamilelik çok kişiye özel bir şey. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım, iştahım çok açıldı ama aşırı uyku hali ve halsizlik oldu. Hatta 2.ay kanamam oldu bildiğin regl oldum. Demem o ki kimsenin gebeliği aynı şekilde ilerlemiyor. İyi bir doktor takibinde ol ve içini ferah tut. ☺️ Cinsiyeti 12.hafta fetal dna testi yaptırarak öğrendik. Oğlum oluyor hayırlısıyla 🥰 Bu süreçte en güzel şey bu mucizevi olayın tadını çıkarmak. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏻

Çok sevindim senin adına Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin Hayırlı bi evlat olsun inşallah
Bilgiler için teşekkür ederim

Back
X