• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz kızlar?

Benim tüp bebek olduğu için progestan ilaçlarım vardı bunun için lekelenmem olmadı. 8? Haftada 7 litrelik yoğurt tenceresini zorlayınca pıhtı attım sadece tek sıkıntım bu olmuştu
Temmuz’da dış gebelik geçirdim o zaman progestan vermişti doktorum. Acaba doktoruma söyleyip ben de mi kullansam birkaç gün.

Temmuz’da dış gebelik geçirdim o zaman progestan vermişti doktorum. Acaba doktoruma söyleyip ben de mi kullansam birkaç gün.
Dis gebelik ile düşük tehlikesi aynı durum değil canım içini ferah tut ama leken varsa tabiki soyle ilaç takviyesinde bulunsun

Dis gebelik ile düşük tehlikesi aynı durum değil canım içini ferah tut ama leken varsa tabiki soyle ilaç takviyesinde bulunsu
İlk zamanlar dış gebelik şüphesi yoktu değer vb yolunda ilerliyordu ta ki kahverengi lekelerim artana kadar :( ama bu kez yaşadığım öyle bir şey değil, akıntı içi hafif renkli; o zaman direkt kahverengi lekelenmelerim vardı ve çok sık. Şu an sadece afedersin tuvalete çıktıktan sonra bir kez hafif geliyor o kadar.

Hafif kahverengi akıntın olmuş muydu? Bir de alt karın ağrısı?
İlk gebeliğimde akıntı kanama çok sık oldu da ikinci de olmadı her ikisinde de dediğin gibi alt karnımda ağrı vardı ama ilk ay belirtisi böyle adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı ara ara kahverengi lekeler

İlk gebeliğimde akıntı kanama çok sık oldu da ikinci de olmadı her ikisinde de dediğin gibi alt karnımda ağrı vardı ama ilk ay belirtisi böyle adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı ara ara kahverengi lekeler
İçim rahatladı biraz çok sağol ☺️ İnşallah hayırlısıyla bu kez sağlıklı ilerler 🙏🏻

Anlayamadım Kese var kalp atışı yoksa boş gebelik deniyor daha önce duyulup şimdi duyulmuyor mu kalp atışı ?
Yok öyle değil. Kese var, bebek de var görülüyor ama kalbi atmıyor. Boş gebelik olmuyor bu. Benim iki gebelikte de böyle oldu. Doktorlar artık bebek yeterli büyüklükte bak bu büyüklükte kalp atışının görülmesi gerekiyordu. Bak olsaydı şurada görecektik kalp atışını, burası kalbi diye gösterip ikna etmeye çalıştılar hep kalbinin atmadığına ve artık atmayacagina. Tabi benim 8. Haftalardaydı ikisi de.
Boş gebelikte bebek hiç oluşmuyor. Kesenin içi bomboş oluyor.

Yok öyle değil. Kese var, bebek de var görülüyor ama kalbi atmıyor. Boş gebelik olmuyor bu. Benim iki gebelikte de böyle oldu. Doktorlar artık bebek yeterli büyüklükte bak bu büyüklükte kalp atışının görülmesi gerekiyordu. Bak olsaydı şurada görecektik kalp atışını, burası kalbi diye gösterip ikna etmeye çalıştılar hep kalbinin atmadığına ve artık atmayacagina. Tabi benim 8. Haftalardaydı ikisi de.
Boş gebelikte bebek hiç oluşmuyor. Kesenin içi bomboş oluyor.
Aaa bunu bilmiyordum umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız

Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler ☺️
Canım hayırlı olsun bende 6. Haftadayım daha duyamadım haftaya tekrar gidecem 7. Haftadan sonra duyuluyormuş diye biliyorum

Yaa çok güzel 🥰 1 hafta sabredeceğiz artık. İnşallah bu kez biz de bu mutluluğu yaşarız 🙏🏻
Mesajı ekimde yazmışsınız ben şimdi gördüm şimdiye duymuşsunuzdur kalp atışını kaç haftalıkken duydunuz ögrenebilir miyim

Back
X