Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar benim ogluşumda bazen hiç hareket etmiyor korkuyorum acaba bişeymi oldy die bazen 2gün hiö ses seda yok ama doktorum herşey yolunda diyorum sanırım biz ilk hamilelligi yaşayan kızlar fazla pimpirikli dogal olarak hihoyyyt
daha hızlı hareketleri olacak bebişinin bazen içinde döndüğünü bile hissedeceksin durup durp ani tekmeleri olacak ben ilk tekmede çok korkmuştum son zamalarda karnının bir tarafı sivrilecek artık elimi kolumu ayağımı neresini dışa doğru bastırırsa harika duygular ya allah herkese yaştsın ikinci hamileliğim bakalım bu nasıl olacak daha çok yeni bekliyorum..hayırlısı ile bebeğini kucağına al inşaallah..kızlar ben 20. haftamı bitirdim ilk gebeliğim inş bir oğluşum olacak 19 . haftada eşim de ben de elimizi karnıma koyunca sanki ufak hereketler hissediyor gibiydik bayağı da sevinmiştik oynuyor heralde yaramaz diye. salı günü dr.a gittim ayrıntılı ultrason için. dünden beri sanki karnımın içinde ara ara bir şeyler patlıyor gibi oluyor ve eşim de elini karnıma koyunca hissediyor tecrübeli arkadaşlara soruyorum bebeğin hareketleri böyle mi hissediliyor acaba? yoksa yanılıyor muyuz?
daha hızlı hareketleri olacak bebişinin bazen içinde döndüğünü bile hissedeceksin durup durp ani tekmeleri olacak ben ilk tekmede çok korkmuştum son zamalarda karnının bir tarafı sivrilecek artık elimi kolumu ayağımı neresini dışa doğru bastırırsa harika duygular ya allah herkese yaştsın ikinci hamileliğim bakalım bu nasıl olacak daha çok yeni bekliyorum..hayırlısı ile bebeğini kucağına al inşaallah..
canım kaçıncı haftadasın bende 20. haftamdayım arada oynamıo die çok pipirikleniyorum sanırım normal bişey bu ama biz sürekli oynasın istioruz çocukların ilk lafı YETER ANNE olacak sanırım :)