Bebeğinizin hareketini ilk ne zaman hissettiniz.

Gonlunuzden ne geciyosa rabbim onu nasip eylesin ama doktorlarin bazilarida hic yanilmazlar bana ilk basdan berli kiz dediler ve kiz cikdi 3 aylik bile yokken kiza benziyo denildi hep kiz istedim kizda oldu simdi heyecanla kiyafetlerini aliyorum 🤗
Birde sizin bebis ne taraftaydi ilk vajinal ultrasonda

Büyükler erkek bebekler 3 aydan once hissedilir diyolar. Sizce dogru mu. Tabiki hissedilen bebegin hareketi degil seyirme gibi kelebek kanadi gibi. Kizlarda gec oluyor diyolar fikriniz nedir?
Ben de katiliyorum bu dusunceye. Yani 17+3 haftaligim suanda. Tabiki dönmesini, yer degistirmesini net anlamda hala hissedemiyorum. Ama 11. 12. Haftada birden karnim titriyor gibi oluyordu, yani kelebek kanat çırpması gibi. O zamandan başladı benim. Şimdi ise elimi gezdirdiğimde uyuyup uyumadığını anlıyorum. Bazen canımı yakıyor tekmeliyor ama ben bunlari hâlâ minik sancılar olarak anlayabiliyorum..

Aynen benimde oyle resmen 2. Ayda iki kati buyudu. Bnde cikaricak gibi cok oluyorum toparliyorum bi sekilde ama bazen de olmuyo boyle surekli bi ogurme hissi. Genelde kizda oluyomus insallah oyledir
Benim göğüsler de büyüdü ama hiç öyle aşırı derecede mide bulantım olmadı. Bebisim erkek bende kız bebekte oluyor diye tahmin ediyorum. Kuzenimin ilk bebegi kizdi mide bulantısından hiçbir şey yiyememişti ikinci erkekti normaldi benim gibiydi

Amin ins cumlemizin. Valla dr degistirdim ilk kez gittim kendisine o yuzden pek bilemiyorum. Cevremde de o kadar cok kiz denilip erkek ya da tam tersi dogdu ki bebekler. 5. 7. Hatta dogumdan snra sok oldular bildigin cocugumuzu degistirdiniz mi fln dediler erkek bebis pembelere dogdu bildiginiz🤣🤣 umarim kordondur tabi hayirlisiyla saglikli bir sekilde tum hamilelere ins
Ayip olcak ama benm doktorum birde erkek filmi ceken fransizlarda atip nedir yokdur tabi ama benim kizi gosterdiginde bakin dedi kiz dedi ve yanaklarida burda ayirtca gosterdi ben utandimda doktorda tik yokdu 😂😂

Ben de katiliyorum bu dusunceye. Yani 17+3 haftaligim suanda. Tabiki dönmesini, yer degistirmesini net anlamda hala hissedemiyorum. Ama 11. 12. Haftada birden karnim titriyor gibi oluyordu, yani kelebek kanat çırpması gibi. O zamandan başladı benim. Şimdi ise elimi gezdirdiğimde uyuyup uyumadığını anlıyorum. Bazen canımı yakıyor tekmeliyor ama ben bunlari hâlâ minik sancılar olarak anlayabiliyorum..
İnşallah hakkimizda hayirlisi olsun sağlıkla gelsinler. Vallahi bu anne yontemleri de pek yanilmiyor. Yillarin tecrübeleri ne de olsa. Benim kucuklugumde bile teyzeler sorarmos anneme hala titreme bisey yok mu o zaman kiz bu diye. Bnm 13 hafta bitiyor tik yok. Bakalim ne cikicak🤣 14 haftaya kadar ozel bolgeleri neredeyse ayni oluyormus

Yanilmiyosam ssoldaydi halada solda kafasi hep solda 😀
Bnmde oyle hayirlisi🤗 valla kiz diye hissettigim icin ilk gunden beri esim de oyle.resmen ev testleri yaptim youtube de yurtdisinda fln cok yapilmis lahana testi belki duymussunuzdur. Kiz cikti hatta esime diyorum ki sence bu sonuc ne renk🤣🤣 bi yandan egleniyoruz baya🤣🤣🤣

Benim göğüsler de büyüdü ama hiç öyle aşırı derecede mide bulantım olmadı. Bebisim erkek bende kız bebekte oluyor diye tahmin ediyorum. Kuzenimin ilk bebegi kizdi mide bulantısından hiçbir şey yiyememişti ikinci erkekti normaldi benim gibiydi
Hayırlısı olsun inşallah ikinizinde. Valla benimde hic belli olmuyo bi bakiyosunuz cok severek bisey yiyorum bi bakiyosunuz bir ogurmeyle kalkiyorum ozellikle kokulara karsi ne deodorant ne parfum hic birine tahammulum yok hele ki kotu kokulari soylemiyorum bile direkt ogurme yapiyo ve kendimi durduramazsam sonuc malum. Goguslerimde sanki silikon taktırmışim gibi oldu bu sekilde devam ederse heralde 100 benden olucak.

Bende 13 haftalik hamileyim henuz hic birsey yok. Annem de aynisini bana sordu. Dr erkek olabilir kordon yaniltmiyorsa dedi ama cok erken ve yanilma paylari cok yüksekmiş. Bende kiz hissediyorum. Bilemedim hayirlisi tabiki ama yumurtlama gununden 2, 3 gun onceki birlikteliklerde, gogusler cok buyuduyse, sabah bulantilari coksa, ruh hali degiskense kiz diyorlar. Vs vs. anne tahminlerine gore kiz bakalim artik kismet
Ogrendinizmi 🙈

X