mondschein2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2007 957 7 3 Ocak 2008 Konu Sahibi mondschein2 #1 slm anneler, benim subatta kizim 2yasinda olacak,ilk disimiz 8ayinda cikmisti baya gec cikardi disleri,suandada 14 disi var,,hala tam butun disleri cikmadi,, sizin bebekler en gec kac yasina kadar cikardi, 2yasindan sonra da cikabiliyormu,normalmi? sevgilerimlee:1hug:
slm anneler, benim subatta kizim 2yasinda olacak,ilk disimiz 8ayinda cikmisti baya gec cikardi disleri,suandada 14 disi var,,hala tam butun disleri cikmadi,, sizin bebekler en gec kac yasina kadar cikardi, 2yasindan sonra da cikabiliyormu,normalmi? sevgilerimlee:1hug:
Ö öziş Ziyaretçi 5 Ocak 2008 Konu Sahibi mondschein2 #2 arkadaşımın bebeği diş çıkarıyo çocuk bayağı huysuzluk yapıyor ateşi isali var.
mondschein2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2007 957 7 11 Ocak 2008 Konu Sahibi mondschein2 #3 sonaskk .!.: slm temmuzda 2 yas olacak ama henuz butun disleri cikmadi bnm oglumda yavas cikartiyor,normal bebekten bebege degisiyorr, Genişletmek için tıkla... o iyi sevindim ozamn yanliz degilmisim,bni rahtliyor ya,saniyorumki yanlizimm,haklisin her bebek bir degil,cok sagol canim,allah bagislasin cocougunu,sevgilerimleeeeeeeeeeea.s.
sonaskk .!.: slm temmuzda 2 yas olacak ama henuz butun disleri cikmadi bnm oglumda yavas cikartiyor,normal bebekten bebege degisiyorr, Genişletmek için tıkla... o iyi sevindim ozamn yanliz degilmisim,bni rahtliyor ya,saniyorumki yanlizimm,haklisin her bebek bir degil,cok sagol canim,allah bagislasin cocougunu,sevgilerimleeeeeeeeeeea.s.