Hamilelelk döneminde Anneler bebeklerinin cinsiyetlerini hissederler diye duymuştum.... Bende hamile olmadan önce kız yada erkek ikisinide hayal ederdim. Ancak hamile olduğumu öğrendikten sonra ilginç bir şekilde içimdeki bebeğin hep erkek olduğunu hissediyorum. Ve erkek çocuğu hayalini kuruyorum. Kız çoçuklarını da eşim çok seviyor ama doktor kızım olacağını söylerse ben gerçetken çok şaşırcam. Hayırlısı olsun...
Aranızda böyle hisseden oldumu hiç ???
Dün doktora gittim ve 10,6 günlük hamile olmama rağmen,büyük ihtimal erkek olacağını söyledi :) hayretler içerisindeyim..Herkese bol şans :)
kızlar, bende şu an 15. haftadayım. 4 yaşında bir oğlum var randevum 2 hafta sonra bende çok merak ediyorum cinsiyetini Allah hayırlısını versin de gönlümüz kızdan yana. Çok merak ettiğim bi konu var. Kız bebek bekleyenlerin midesi çok bulanırmış hamilelikleri çok zor geçermiş ben ilkinde hiç yaşamadım, şimdi ise zaman zaman oluyor. Acaba kız bebek bekleyip çok rahat bi gebelik geçiren yada erkek bebek de çok bulantısı olan var mı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?