bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

bende henüz öğrenemedim bebişimi benim için aslında cok önemli değil cinsiyeti erkek de olsa kız da olsa isimleri de hazır sağlıkla kucagımıza alalım hep beraber inşallah kızlar :)

ben hissettim oğlum olacağını cinsiyeti belli değildi kayınvalide alışverişyetken somom rengi bebek tulumu gösterdi nasıl alalımmı diye bende bu kızlar için olmaz dedim birden

merhaba.ben 15.haftada kiz bebis olacagini ogrendim.Ama icime hep erkek bebismis gibi doguyordu.
Doktorumuz ''evet tahmin edin bakalim kiz mi erkek mi''diye sordugunda,esimle beraber ''erkek''dedik
doktorumuz da ''aaaaaa erkek mi istiyordunuz''dedi :) biz halbuki saglikli bir bebek temennisi icindeydik ama esim icten ice hep kiz bebek istiyormus :)
Allah hepimizin bebisini sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.

18.ci haftada öğrendik erkek demişti ama bacaklarını birleştirip durduğu için 2 hafta falan daha bekleyelim net olsun diye sonuç aynı çıktı bi oğluşum olcak inş.

Dün doktora gittim ve 10,6 günlük hamile olmama rağmen,büyük ihtimal erkek olacağını söyledi :) hayretler içerisindeyim..Herkese bol şans :)

Banada dr.um 14. Haftada galiba kız ama bidaha ki kontrolde kesin söylerim demişti 18. Haftada kesinleşti Şimdi çok güzel bı kızım var:)

iki kizimda kolay denebilecek hafif karin agrilariyla kusmadan etmeden gecirdim hamileliklerimi. bu hamileligim ise tam tersi, muthis gaz sancilari ve kusmalar oldu, 5. haftadan bu son birkac gune kadar resmen surunuerek gecirdim, son iki gun daha iyiyim umarim artik bitmistir o zor donem

16+5 'te öğrendim öncelikle sağlığını düşünüyorsun tabii kalp atışlarını bile duymak mutlu ediyor insanı Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah .. Bir kızımız olacak

11 haftalik hamileyim bende aranizda yeniyim ama daha bizim bebisin cinsiyeti belli degil 1 hafta sonra kontrole gidecez bakalim belki bu sefer soyler cinsiyetini cok merak ediyorum ama.

Merhaba kızlar bende 11+5 te ikili teste ve kendi Dr um erkek demişti şimdi 16 hafta bitti ve yine erkek dendi başka bir doktor tarafından yani iyi uzman bir doktorunuz varsa erken haftalarda hemen söylüyor Rabbim herkese öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…