• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

Ben de durum tam tersi oldu. Hep kız hissediyordum, ve kendimi bildim bileli ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum. 16. haftada öğrendim ki erkek :) Yine de çok mutluyum, sağlıkla dünyaya gelsin, hayırlı evlat olsun da...İkincisi de kız olur belki :)

seninde dediğin gibi eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun benim içinde en önemlisi bu :)))

Yaaaaa:)) Bende o şoku yaşamamak için şu günlerde hep kız çocuğu videolarına falan bakıyorum. Ama nafile hep erkek hissediyorum. Bakalım merakla bekliyoruz:))

inşallah sağlıklı ve hayırlı olun bebişin, bencede şimdiden her ikisinede alıştır kendini :))) bizede bildir cinsiyetini öğrenince :)))

slm,ben ilk bebeğimi 16. hafta da öğrenmiştim erkek olduğunu.2. bebeğimi de 12. haftada söylemişti doktor erkek diye kesin olarak 16. haftada netleşti. 2. bebeğimin kız olmasını istiyordum ama dünyanın en güzel erkek bebeği oldu şimdi 4.5 aylık 2 erkek kardeş çok mutlular. Sen de bir an önce öğrenirsin inşallah bebeğinin cinsiyetini. Aslında ne olursa olsun kız ya da erkek hiç fark etmez yeter ki sağlıklı bebeğin olsun.

selam canım aynı şeyleri yaşıyoruz seninle bana da hep erkek olacakmış gibi geliyor ve benim eşimde kız istiyor... doktor bana da kız derse bende çok şaşırıcam :)))

evet canım ben de başından beri erkek olacağını hissediyordum ve erkek olduğunu öğrendim sonunda.gerçekten de içimize doğuyor sanırım:))

kızlar, bende şu an 15. haftadayım. 4 yaşında bir oğlum var randevum 2 hafta sonra bende çok merak ediyorum cinsiyetini Allah hayırlısını versin de gönlümüz kızdan yana. Çok merak ettiğim bi konu var. Kız bebek bekleyenlerin midesi çok bulanırmış hamilelikleri çok zor geçermiş ben ilkinde hiç yaşamadım, şimdi ise zaman zaman oluyor. Acaba kız bebek bekleyip çok rahat bi gebelik geçiren yada erkek bebek de çok bulantısı olan var mı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:nazar:

16.haftada kız dediler 20.haftada pipiyi görmüştük,pembeler sökülüp maviler örüldü :9:

şuan hamileliğimin 19. haftasındayım..13. haftam'da doktora kontole gittiğinde söylemedi..Bence tam göremediği için söylemedi kafamız bulanmasın diye..ama 11 mayıs'taki kontrolumde yani 17. haftam'da cinsiyetini söyledi.Kız :) minik bir kız :) Allah herkse eli ayağı düzgün sonra da kalbine göre versin inşallah. :)

ayrıca bir şey sormak istiyorum..19. hafta'da olan ya da daha ileri hamile anneler bebeği ilk ne zaman hissettiniz?Ben daha hissetmedim de :) sadece karnımda gerilmeler oluyor..

evet canım ben de başından beri erkek olacağını hissediyordum ve erkek olduğunu öğrendim sonunda.gerçekten de içimize doğuyor sanırım:))

vay be gerçektende hislerin çıktı:)) hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bakalım benim de çıkacak mı?? 1 haziranda kontrl var gösterirse belki görürüz bende yazarım öğrenince:16:

kızlar, bende şu an 15. haftadayım. 4 yaşında bir oğlum var randevum 2 hafta sonra bende çok merak ediyorum cinsiyetini Allah hayırlısını versin de gönlümüz kızdan yana. Çok merak ettiğim bi konu var. Kız bebek bekleyenlerin midesi çok bulanırmış hamilelikleri çok zor geçermiş ben ilkinde hiç yaşamadım, şimdi ise zaman zaman oluyor. Acaba kız bebek bekleyip çok rahat bi gebelik geçiren yada erkek bebek de çok bulantısı olan var mı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:nazar:

canım benim de neredeyse hiç bulantım olmadı 3. ayda biraz oldu o da süt içmeye çalışırken falan bi de sabahları azıcık.. ve oğlum olacak inşallah :) bunlarla bi alakası var mı hiç bimiyorum..

şuan hamileliğimin 19. haftasındayım..13. haftam'da doktora kontole gittiğinde söylemedi..Bence tam göremediği için söylemedi kafamız bulanmasın diye..ama 11 mayıs'taki kontrolumde yani 17. haftam'da cinsiyetini söyledi.Kız :) minik bir kız :) Allah herkse eli ayağı düzgün sonra da kalbine göre versin inşallah. :)

ayrıca bir şey sormak istiyorum..19. hafta'da olan ya da daha ileri hamile anneler bebeği ilk ne zaman hissettiniz?Ben daha hissetmedim de :) sadece karnımda gerilmeler oluyor..

canım ben 22. haftamdaydım ben de 20. haftamda doğru düzgün hissetmeye başladım.önceleri de bişeyler hissediyodum ama emin olamıyodum sanki bağırsak hareketi, mide guruldaması gibi geliyodu ama artık pıt pıt ufak ufak tekmelerini hissediyorum.zaten ilk gebeliklerde diğerlerine göre daha geç hissediliyomuş benim de ilk gebeliğim....

canım ben 22. haftamdaydım ben de 20. haftamda doğru düzgün hissetmeye başladım.önceleri de bişeyler hissediyodum ama emin olamıyodum sanki bağırsak hareketi, mide guruldaması gibi geliyodu ama artık pıt pıt ufak ufak tekmelerini hissediyorum.zaten ilk gebeliklerde diğerlerine göre daha geç hissediliyomuş benim de ilk gebeliğim....

NE GÜZELLL:))) Kıskandım....Bende hissetmek istiyorum ama daha o küçücük....

NE GÜZELLL:))) Kıskandım....Bende hissetmek istiyorum ama daha o küçücük....[

zaman o kadar hızlı geçiyor ki..başlarda çok yavaş geliyodu bana..şimdi haftalar peş peşe geçiyor takip edemiyorum :) bi bakmışsın tekmeler başlamış.... bi bakmışız kucağımızda inşallahhhhh ;)

inşallah sağlıklı ve hayırlı olun bebişin, bencede şimdiden her ikisinede alıştır kendini :))) bizede bildir cinsiyetini öğrenince :)))

VEEE Şaşırtıcı son:)) Bugün gittik doktora ben öylesine erkek hissediyordumki doktorumun % 90 kız demesini hiç unutmuycam , tabi bu tecrübesizliğimide:))) olsun herşeyin hayırlısı Allah bana prenses nasip etmek istemiş , prensi de ileriki zamanlarda verir inş...

VEEE Şaşırtıcı son:)) Bugün gittik doktora ben öylesine erkek hissediyordumki doktorumun % 90 kız demesini hiç unutmuycam , tabi bu tecrübesizliğimide:))) olsun herşeyin hayırlısı Allah bana prenses nasip etmek istemiş , prensi de ileriki zamanlarda verir inş...

annesine yoldaş olcak minik melek çok sevindim canım, hayırlı ve sağlıklı olsunda :))) allahım gönlüne göre versin oğlanıda nasip etsin bir kardeş lazım zaten :)))

hoşgelsin prensesin ne güsel sana yoldaş olcak.her ikisi de yoldaş olur ama büyüdüklerinde kızlar anneyle, erkekler de babayla daha çok vakit geçiriyo galiba...ben kıskanırım oğluşumu babasından en çok benim yanımda olsun oğlum ben maça götürürüm onu........;))

Back