• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

ilk bebeğimde 23 haftalıkken öğrendim 5yaşında kızım var
şimdi ikinci 16 hftalıkken öğrendim erkek

Son düzenleme:
benim ilk bebeğim 15+4 düm öğrendiğimde erkek bebeklerin önce gösterdiğini duydum ama 13 haftalıkken gittiğimde dr görememişti en sağlıklı öğrenim 16.haftadan sonrası rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnnnn

13. haftada ogrendim drumuz bir sonraki kontrolde kesinlestiririz dedi ve 16 haftada da kesin kizimiz olacagini ogrendim.. (13. haftada ogrenmistik yani :):nazar:

cinsiyetini öğrendim kızlar 12 haftada erkek12 +3 deyim ALLAH herkese nasip etsin bir kızı
m var 5 yaşında şimdide oğlan geldi şükür kızda olsaydı 3 ü düşünüyordum en az 3 çocuk

12. haftada tahminde bulunacağım 16. haftada kesin söyleyeceğim demişti doktorum 7 haftalıkken:)
Gerçektende öyle oldu 12 haftada kız gibi görünüyor dedi. Ama kuşunu görmemiştik:)
16. haftada %100 kız dedi ee biz neden göremiyoruz kuşunu dedik, bende göremiyorum bacakları kapalı ama %100 kız dedi:)
Anlıyor doktorlar ya uzatmalarının sebebi sadece emin olmak için... 24. haftada gördük anca kızımızın 3 çizgisini:)):nazar::nazar::nazar::nazar:

dr um bana 3.5 aylıkken erkeğe benziyor dedi ama 2 hafta sonra kız olduğunu öğrendim genelde 16 haftada belli oluyor canım

Hamilelelk döneminde Anneler bebeklerinin cinsiyetlerini hissederler diye duymuştum.... Bende hamile olmadan önce kız yada erkek ikisinide hayal ederdim. Ancak hamile olduğumu öğrendikten sonra ilginç bir şekilde içimdeki bebeğin hep erkek olduğunu hissediyorum. Ve erkek çocuğu hayalini kuruyorum. Kız çoçuklarını da eşim çok seviyor ama doktor kızım olacağını söylerse ben gerçetken çok şaşırcam. Hayırlısı olsun...
Aranızda böyle hisseden oldumu hiç ???

Hamilelelk döneminde Anneler bebeklerinin cinsiyetlerini hissederler diye duymuştum.... Bende hamile olmadan önce kız yada erkek ikisinide hayal ederdim. Ancak hamile olduğumu öğrendikten sonra ilginç bir şekilde içimdeki bebeğin hep erkek olduğunu hissediyorum. Ve erkek çocuğu hayalini kuruyorum. Kız çoçuklarını da eşim çok seviyor ama doktor kızım olacağını söylerse ben gerçetken çok şaşırcam. Hayırlısı olsun...

Valla ben hamile kalmadan evvel sanki hep kız gibi geliyordu daha sonra hamile kalınca eş dost fallar her şey erkek gösterince tabi iç güdülerim değişiverdi taa ki 12. haftada doktorun kıza benziyor, 16 haftada %100 kız demesine kadar:nazar::nazar::nazar:

selam canım aynı şeyleri yaşıyoruz seninle bana da hep erkek olacakmış gibi geliyor ve benim eşimde kız istiyor... doktor bana da kız derse bende çok şaşırıcam :)))

Ben 16. haftada öğrenmiştim ve genelde de uluslararası bir karar gereği 16. haftada kesin olarak söylüyormış doktorlar. Cinsiyeti beğenmeyerek bebeği aldırmaya kalkanlara karşı önlem almak amaçlı imiş bu karar...
Çoğu 16.haftadan önce görse dahi söylemiyormuş...

bende hamileliğimin başından beri erkek hissediyordum, eşim harici çevremdeki herkes erkek diyordu, 16. hafta da bende kız olduğunu öğrendim, kendimi o kadar erkeğe alıştırmışım ki doktora defalarca eminsiniz değilmi diye sordum :)))

bende hamileliğimin başından beri erkek hissediyordum, eşim harici çevremdeki herkes erkek diyordu, 16. hafta da bende kız olduğunu öğrendim, kendimi o kadar erkeğe alıştırmışım ki doktora defalarca eminsiniz değilmi diye sordum :)))

Yaaaaa:)) Bende o şoku yaşamamak için şu günlerde hep kız çocuğu videolarına falan bakıyorum. Ama nafile hep erkek hissediyorum. Bakalım merakla bekliyoruz:))

Ben de durum tam tersi oldu. Hep kız hissediyordum, ve kendimi bildim bileli ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum. 16. haftada öğrendim ki erkek :) Yine de çok mutluyum, sağlıkla dünyaya gelsin, hayırlı evlat olsun da...İkincisi de kız olur belki :)

Back