bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

bademimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
227
1
46
Bolu
herkese merhaba :) 13 hafta 5 günlük hamileyim.bebeğimin cinsiyetini henüz öğrenemedim. aslında hiç önemli değil kız ya da erkek olması fark etmez ama merak işte:) erkek bebeklerin kızlara göre daha erken belli olduğunu söylüyolar doğru mudur acaba? siz kaçıncı haftada öğrendiniz?

evet bende duymuştum bunu . ilk kızımı 4. ayda 2. kızımı dogana kadar ögrenemedım gosremedı bi kızım var dıye 2. inş. erkekdır falan dıye konuşuyıdum dr. dedıkıı duyduysa küsmüştur size((( bacaklarını dogana kadar acmadı ya hayret. ama ıyıkıde kızım olmuş.:))
2 kız kardeş yarın bırgun daha ıyı destek olurlar bırbırlerıne nasıp 3. ye :)))

benim oğlum olacak normalde 16 haftada belli oluyo ama benim oğlum göstermedi 20 haftada öğrendim zaten doktor gördüğü zaman söyler merak etme :)

hadi ya doğana kadar insan meraktan çatlar heralde nasıl alışveriş yapacağını da bilemez insan ama bence de iki kız kardeş iyi olmuş arkadaş olurlar birbirlerine üçüncüyü de kalbine göe versin Allah:)

benim oğlum olacak normalde 16 haftada belli oluyo ama benim oğlum göstermedi 20 haftada öğrendim zaten doktor gördüğü zaman söyler merak etme :)
mecburan sabredcez artık :) inşallah inatçı çıkmaz bizimki de gösteriverir:):) sen de oğluna sağlıkla kavuşursun inşallah...

benimde kızım olacak 12. haftada kıza benziyor dedi 13. hafta da test sonuçlarını götürdüğümde baktık kızımız geliyor :)

ilk defa böyle birşey duydum küsmüştür belki de :)) saglıklı mutlu bebişlern olur inş

Son düzenleme:

Merhaba,14 haftalık gebeyim cinsiyetini bende çok merak ediyorum geçen hafta doktora gittim bana % 80 kız dedi ama bilmiyorum kesinde değil dedi :)

Merhaba,14 haftalık gebeyim cinsiyetini bende çok merak ediyorum geçen hafta doktora gittim bana % 80 kız dedi ama bilmiyorum kesinde değil dedi :)

senin de bebişin hayırlı olsun şimdiden.seninle yakın günlerde anne olucaz demek ki yani inşallah:) doktor erkenden tahmin etmiş doğrudur umarım.cinsiyeti kesin öğrensek de artık koyacağımız ismi daha net düşünsek.bi gün kız ismi buluyoruz bi gün erkek ismi

Benim bebişimde 14 haftalık dün gittim doktora %90 erkek birdahaki ay %100 söylerim dedi :)

Teşekkür ederim dilerim hayırlı evlat olurlar daha olmadan ben çok heyecanlıyım cinsiyeti önemli değil aslında bizim ki merak herhalde hormonlar tetikliyor :)

Merhaba :)

İkiz bebek bekliyorum. 15+5 teyim. her gitmemizde eşim doktora cinsiyetlerini soruyor, ama bir cevap alamadı. yarın randevum var. inşallah bebeklerimin cinsiyetini öğrenebilirim. çok merak ediyorummmm...

Merhaba :)

İkiz bebek bekliyorum. 15+5 teyim. her gitmemizde eşim doktora cinsiyetlerini soruyor, ama bir cevap alamadı. yarın randevum var. inşallah bebeklerimin cinsiyetini öğrenebilirim. çok merak ediyorummmm...

Bence Yarın öğrenirsin çift yumurta ikizimi tek yumurta ikizi mi bebişlerin?

Bebeklerimin cinsiyetlerini öğrendim :)))) Kızlarım olacak... babaları şimdiden düşünmeye başladı, ben iki kızla nasıl baş edeceğim diye :)))): 52:

Bebeklerimin cinsiyetlerini öğrendim :)))) Kızlarım olacak... babaları şimdiden düşünmeye başladı, ben iki kızla nasıl baş edeceğim diye :)))): 52:

Hadi hayırlı olsunn Bende bi öğrenebilsem bebişimin cinsiyetini tam olarak aslında şimdi gitsem öğrenirim ama kontrole 2 hafta var daha off zaman geçmiyo :)

benim 2 tane çocum var ilk 13 haftalıkken belli oldu 2. ise15 haftalıkla belli oldu ikiside erkek kız beklemiştim ama ikisindede hiç yanılma payı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…