kız gibi duruyor kuzumMerhaba 12 haftalık, karından ultrason. Tahmininiz nedir :)
canım emin olamamakla birlikte erkek gibi duruyor çünkü görüntü çok zorSadece elimde bu var tahmin yokmu
Belli olunca haber verecegim size tesekur ederimcanım emin olamamakla birlikte erkek gibi duruyor çünkü görüntü çok zor
bu arada ikiz olsa mutlaka biri erkek derdim niyeyse öyle hissettimMerhaba 12 haftalık, karından ultrason. Tahmininiz nedir :)
tahmin için oldukça büyük ama kız gibi canım
ayyy hadi bakalımSaol cnm doktorum biri kız biri erkek dedi bakalım ama kız içime doğdu seninde kız geçti içinden degmesse dörtlü taramada
Ayyyyy büyümüş ya bu... Yesin teyzesi onunyaaa MashaAllah kuzuma..11+2 de olan görüntümüz karından bakıldı bana da bi tahminde bulunur musunuz
Burda keseye göre tahmin ettin değil mi canım .. bendekide soru bebek minnacık bişey orda nub görünmez hahahaNur topu gibi bir erkek bebeğiniz olacaktır inşallah :)
Tmm cnm kesin yazicamayyy hadi bakalımgönlünden geçen olur inşallah haber vermeyi unutma kuzum olur mu
merhaba canım özellikle 6 ve 9 da kız prensesMerhabalar bize de tahmin yürütür müsünüzsırayla 4.hafta 6.hafta ve 9.hafta ultrason görüntüleri
kız gibi duruyor canımHayırlı geceler kızlar14+1 ken doktorum%80 kız demişti sizde bakar mısınız sonuç degismz demi kızım olsun istiyorum
canım tahmin için biraz büyük, görüntü erkek diyor sankiMerhaba 13+0 ultrason görüntüsüne göre ben de tahmin alabilir miyim?
fıstık bir prensese benziyor canım9Hafta+6 günlükken çekilmiştikarından ultrason ile. Tahmin alabilir miyim ben de lütfeeen ayın 23ünde cinsiyet belli olacak inşallah. O zaman size de haber vereceğim