Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kızlar karından sağda kız solda ise erkekEki Görüntüle 3069851
Canım benim fotoğrafımı da yorumlar mısın 7 hafta karındanben kız olarak yorumladım ama bu de sen bak
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Ben de merak ediyorum:) karından 6 haftalıkSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
prenses gibiBen de merak ediyorum:) karından 6 haftalık
Geç oldu ama 7+1 buna da bakar mısınız
Kimse yok mu ya uygulamayı kullanmayı bilmiyorum ilk defa giriyorum çıksam girememGeç oldu ama 7+1 buna da bakar mısınız
Bana tahminin doğru çıktı canım kızmış bebisprenses gibi
karından mı bakıldı?Kimse yok mu ya uygulamayı kullanmayı bilmiyorum ilk defa giriyorum çıksam giremem
gözümüz aydın.Bana tahminin doğru çıktı canım kızmış bebis
Evet karından bakildikarından mı bakıldı?
paşa gibiEvet karından bakildi
tabiki kesin değil, sadece bir tahminSizce kesin midir