Kuzum ben sana daha önce erkek demişim ama vajinal sanarak demişim sanırım eski görüntünde kız diyor buda kız gibi duruyor. Sen ne hissediyorsun. Biliyorum iki kızın var inşallah kalbinden gönlünden geçen olur. Ne belirtiler yaşıyorsun
Valla ne olursa kabulum. sağlığı yerinde olsunda. Evet iki kızım var erkek olsa iyi olur amaKuzum ben sana daha önce erkek demişim ama vajinal sanarak demişim sanırım eski görüntünde kız diyor buda kız gibi duruyor. Sen ne hissediyorsun. Biliyorum iki kızın var inşallah kalbinden gönlünden geçen olur. Ne belirtiler yaşıyorsun
bulantın çok mu? istifra ediyor musun?Valla ne olursa kabulum. sağlığı yerinde olsunda. Evet iki kızım var erkek olsa iyi olur amadeğişik olur en azindan. Valla bulantilarim oluyor tatli yiyemiyorum baska da belirttim yok
Yemek yiyince başlıyor bulantı ama istifra etmiyorumbulantın çok mu? istifra ediyor musun?
yüzük testi de yapsana biYemek yiyince başlıyor bulantı ama istifra etmiyorum
Yaaa inanmıyorum ben ona.cunku ip elinde oluyor duygular karışıyor. sallanmasina etki ediyor.yüzük testi de yapsana bi
İpi zaten başkasının tutması lazım senin değilYaaa inanmıyorum ben ona.cunku ip elinde oluyor duygular karışıyor. sallanmasina etki ediyor.
Eşimle deneyeyim o zamanİpi zaten başkasının tutması lazım senin değil
İpi zaten başkasının tutması lazım senin değil
kuzu kafa yapısı ve nub kız diyor ama kese görüntüsü aynı erkek
Doktorda kız dedi ama yanılma olabilir diye o ikilemde bıraktı sendekuzu kafa yapısı ve nub kız diyor ama kese görüntüsü aynı erkek
Kuzucum evet erkek gibi bir pozisyonu var ama görüntü çok silik.
Merhaba bugün aylık kontrolüme geldik doktorum bu ay cinsiyetini söyleyeceğini söyledi ve sizinde ilk tahmininiz doğru çıktı kızım oluyorKuzucum evet erkek gibi bir pozisyonu var ama görüntü çok silik.
Maşallah yaBugün tam 17 haftalıkken öğrendik
6 haftadan itibaren yemeklerden tiksinmeye başlamıştım kokusundan bile nefret ettim iştahım hiç yoktu aşırı mide bulantısı çekiyordum halsizlik vardı 14 haftaya kadar düzeldim şimdide varda eskisi gibi çok yok 2 saatte bi acıkma oluyor kavun yeşil erik karpuz çilek aseriyorum ama malum yaz ayi yeni geldi biraz daha gecsin hepsinden baslariz artik yavastan suan sadece iştahim kapanik baska sıkintim yokMaşallah yaAllah sağlıcakla kucağınıza aldırsın O zaman nasıl geçti hamilelik ne aşerdiniz neyden tiksindiniz