Ona da sanırım aynı haftada attım ya da 11 hatırlamıyorum tamCanım sayfada kaçıncı haftada tahminde bulunulmuştu? Ben de çok merak ediyorum 12. Haftada tahminler yanılabiliyor demek ki
Teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsinOna da sanırım aynı haftada attım ya da 11 hatırlamıyorum tambenim ultrason fotolarında falan nubda belli olmuyordu
kuzu yanılma payını bilmiyorum profesyonel yapmıyorum bunu sonuçtaKaçıncı haftada tahminde bulunmuştunuz acaba ? Yanılmaya payı kaç oluyor
kuzum kız gibi
Arkadaşımın da ultrason fotosunu atmıştım ona da yorum yapar mısınız? 12 haftalık karından.kuzu yanılma payını bilmiyorum profesyonel yapmıyorum bunu sonuçtasadece öğrendiğim bir kaç metotla bakıyorum ama şimdiye kadar çoğu tuttu
kız gibi canımArkadaşımın da ultrason fotosunu atmıştım ona da yorum yapar mısınız? 12 haftalık karından.
kuzum kız gibi
Bu da bugünden 12+1 karından bakıldı yine yorumlayalım mı Nur ablacım :)kuzum burda evet sağda gibi duruyor erkek gibi
Amiin herkese inşallahTeşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
kuzum burda belli olmuyor daha yakın ve farklı pozisyonda fotosu var mı?
kuzum burda belli olmuyor daha yakın ve farklı pozisyonda fotosu var mı?
kuzu ilk yorumum geçerli burda kız duruyorBu da bugünden 12+1 karından bakıldı yine yorumlayalım mı Nur ablacım :)
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
11+6 günlük karından bakıldıSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kuzu bu erkek gibi11+6 günlük karından bakıldı
Bir de şuna bakar misin 17 haftalikkuzu bu erkek gibi
kuzu pozisyonu gereği pek belli olmuyor ama bence kız, paralel uzanmışBir de şuna bakar misin 17 haftalik
karından solda : erkekPasha22 canım bir yakınım ultrason kağıdını atsam bakar mısın cinsiyete 7+4 günlük karından bakılmış