Çocuk Hastalıkları bebeğinizin çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
[

dalan roxy le yıkıyorum halen..hacışakir kalıntı bırakıyo çok kalın bunu tavsiye ederim ama ben yumoş koymuyoruma.s.

roxy,arada hacışakir,yani sabuntozu kullanıyorum,bence yumuşatıcı kullanmayın bacılar,o da yapay bi madde sonuçta,değmesin bebişlerimizin tenine a.s

dalinin deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyorum.. yalnız kaka lekelerini çıkartmıyor, bi de sanki pek temiz olmuyor gibi geliyor, makinaya az çamaşır koymayı da denedim olmadı sonuç aynı, 30 dereceden daha fazla sıcaklıkta yıkamıyorum belki de ondandır.. burda okuduğum dalan roxy kullanmayı düşünüyorum, önce yumuşatıcısız deneyeceğim olmazsa dalinin yumuşatıcısı kullanmaya devam edicem..

arkadaşlar ben de hacı şakir sabun tozu kullanıyorum.ama sizi uyarayım düşük ısılarda yıkamayın.çünkü erimiyo.makinemin filtresini tıkamış.servis çağırıyodum.akşamdan beri bozuktu makinem.son anda aklıma geldi filtreyi temizlemek.bir de ne göreyim komple sabun tozu bütün delikleri tıkamış.kısacası tavsiyem 60derecede cok temiz oluyo zaten.benim gibi ön yıkama gözüne sabun tozu koymayın.düşük ısıda erimiyo muşş :))

merhabalar,ben denizlideyim ve burada üretim yapan bir firma var, ürünleri üniversiteden ve sağlık bakanlığından onaylı,aklınıza gelen her türlü temizlik maddeleri var ve tamamen sağlıklı,bulaşık makinasında ve çamaşır makinasında ben o ürünleri kullanıyorum ve çok memnunum,benim çocuğum cildide çok hassas,çok şükür bi sorun yaşamadık,,zaten bildiğim kadarıyla bulaşıkta parlatıcı,çamaşırdada yumuşatıcı kalıyormuş yıkanan şeyin üzerinde,,bu da bizim cildimize değiyor hatta gıdalarla birlikte tüketiyoruz.ilgilenen arkadaşlara özelden yardımcı olabilirm.

ben hacı şakir granül sabun kullanıyorum. hijyen olması için 40 derece ön yıkamalı programda yıkıyorum..ilave durulama yaptırıyorum. asla yumuşatıcı kullanmıyorum.

ya ne kulansamda bu yemek meyve suyu lekeleri çıkmıyor e mecburen 1 2 gün bekliyorlar biriksin diye.birikince hiç çıkmıyor.ne yapıyosunuz o lekeler için

bende dalin çamaşırmakinası deterjanı ve yumuşatıcısı kullanıyorum.miss gibi kokuyor kızımın çamaşırları.emzirme sütyenlerimi de aynı şekilde yıkıyorum her nekadar olsa deterjan kalır diye

dalan roxy matikle yıkadım doğacak kızımın çamaşırlarını çok memnn kaldımm
mis kokulu ve yumuşacıkkk

ya arkadaşlar bu dalan roxy her yerde satılıyor mu?ilk kez duydum...paketi nasıl bişey belkı dıkkatımı cekmemiştir..merak ettim şimdi.ben yalovada yım.burda varmıdır acaba..marketlerde mi eczane ya da bebek ürünleri satan yerdemi oluyor..dalan ın sabunlarını bılıyorum ama sabun tozunu görmedim.bende denemek istiyorum.

Yalovada oturmuyorum ama yerel marketlerde,deterjancılarda ve milyoncularda rastladım.karış karış gezip bak fırsatın oldukça canım.fiyatı da uygun 800 gramı 3 lira

hem de dalan roxy hacı şakirden daha uygun fiyatlı. ben de beğeniyorum roxy'i. ben de yumuşatıcı koymuyorum. ütü yapmadan kaldırmıyorum. yerimseniben

dalin sıvı deterjanla yıkıyorum kızımın çamaşırlarını. yumuşatıcı kullanmıyorum.. ütülemeden hiçbirşeyi giydirmiyorum.. hergün çalışıyor makina mecburen..

arkadaslar bende buldum dalan roxy deneyecegım bakalım..bu kadar kişi mennun kaldıgına göre denemekte fayda var.ayrıca poşeti falan dış görünüşü de güzel..teşekürler sizlere

ben tansaştan alıyorum. sizin orda carrefour varsa orda da bulunuyor. bizim bulmamız kolay oluyor fabrikası izmirde olduğu için birçok markette var. ama migrosta da olabilir. biraz araman lazım. fiyatı da hacı şakire oranla çok daha uygun.

okadar çamaşir elde yikanirmi allah aşkına :uhm:
hem niye elde yikiyalımki makine dururken
ne ayda biri ben kızımın eşyalarını için en azından hafta iki kere çalıştırıyorum makinayı
günde kaç kez üst değişiyoruz saymiyorum bile artık
elde yikanırmı onca çamaşır kafamçokkarıştı
sadece bazı zorlu lekeleri makinaya atmadan önce elde yikiyorum yoksa çıkmayabiliyor
haci şakir granül toz kullaniyorum
yıkandıktan sonra 2 kere durulamaya alıyorum mis gibi oluyor
yumuşatıcıda eklemiyorum çünkü dr.lar alerji riski olduğu için önermiyor
veee en zor kısım ütü tabiki minik minik şeyleri ütüle ütüle bitmiyor
yardımcımız sağolsun :1hug:

merhaba arkadaşlar
kızım 6 aylık olana kadar bende roxy,hacı şakir ve dalin sıvı deterjan dönüşümlü kullandım
şimdi omo baby kullanıyorum ve ilave duruluma yaptırıyorum
kızım şu an 11 aylık :)
maşallahh bebişlerimizeee

bende buldum ve kullandım dalan roxy gercekten güzel.kokusu hoş ve ayrıca acaip köpürdü makınadan taşacak sandım.makınanın gözünde de kalmadı...teşekürler sizlere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…