• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğinizin çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ben de hacı şakir granül sabun tozu kullanıorum, hastaneden omo baby hediye vermişlerdi ama daha kullanmadım, nasıl siz beğeniyormusunuz omo babyyi, bi keresinde çamaşırı çok az die elimde yıkayayım dedim hep sabun tozu birikmiş heryerine, bende hiç uğraşmıyorum dolmasını beklemeden makineya atıveriyorum, zatn minnacık çamaşırlarl, doldurmamız için 1 ay beklememiz lazım :)

bizim makine yok işedi,yok kustu derken 1 haftada full doluyo:uhm:dün gece 2 kez üst baş değiştirdik.bodysinden yeleğine kadar.bezindende çıkıyo çişi anlamadım bi tuhaflık var amaCADIARZU

bizim makine yok işedi,yok kustu derken 1 haftada full doluyo:uhm:dün gece 2 kez üst baş değiştirdik.bodysinden yeleğine kadar.bezindende çıkıyo çişi anlamadım bi tuhaflık var amaCADIARZU

canım bezi küçük geliyor olabilir ben doğduğundan beri prima 2 numara kullanıyordum son günlerde sırtına kadar çıkıyodu çişi sonra 3 numara bez aldık biraz büyükmüş gibi geliyor ama hem bebeği sıkmıyor hemde çişi dışına çıkmıyor

roxy matik kullanıyorum. yumuşatıcı kullanmıyorum..
hergün çamaşır yıkıyorum ve eşyaları minnacık ama 40 kere üst baş değiştirmekten makine doluyor..

bezinde bi sorun vardır yavru, şahsen ben molfix de prima da denedim ama babystarda karar kıldım, gayet de memnunz, bu üst baş deiştirme olayı bizde de oluyo da anacım ne battaniye dayanıyo ne kıyafet, mecburen dolmadan yıkamak zorunda kalıyorum, 6 kg çamaşırı nasıl biriktirim ay :)

ben de hacı şakir granül sabun tozu kullanıorum, hastaneden omo baby hediye vermişlerdi ama daha kullanmadım, nasıl siz beğeniyormusunuz omo babyyi, bi keresinde çamaşırı çok az die elimde yıkayayım dedim hep sabun tozu birikmiş heryerine, bende hiç uğraşmıyorum dolmasını beklemeden makineya atıveriyorum, zatn minnacık çamaşırlarl, doldurmamız için 1 ay beklememiz lazım :)

Ben çok memnunum omobaby den,kaka lekesini bile çok güzelçıkarıyor kıyafetten.Çok az kullanıyorum ben normal ölçeğinden bile az koyuyorum tertemiz yapıyor.Bir tek sorun mutlaka yumuşatıcı kullanmak gerkiyor çamaşırı sertleştirdinden değil kokusunu sevmiyorum...

Ben çok memnunum omobaby den,kaka lekesini bile çok güzelçıkarıyor kıyafetten.Çok az kullanıyorum ben normal ölçeğinden bile az koyuyorum tertemiz yapıyor.Bir tek sorun mutlaka yumuşatıcı kullanmak gerkiyor çamaşırı sertleştirdinden değil kokusunu sevmiyorum...

hııı dalinin yumuşatıcısını aldım zaten, çok güzel kokuyor, ama henüz kullanma fırsatım olmadı, bu arada primanın uyu oynasına geçtim, güzelmiş, benim aldığım prima hiç güzel değildi, demekki primanın da kalite kalite ürünleri varmış

dalan roxy matikle yıkadım doğacak kızımın çamaşırlarını çok memnn kaldımm
mis kokulu ve yumuşacıkkk

hacışakir granül sabun vernel yumuşatıcı ve mutlaka ütü. bebiş çamaşırlarını ütülemek kimyasal artık kalmamasını sağlıyormuş.daha bir hijyenik oluyor yani.

ben de dalan roxy kullanıyorum kakalıları önden deterjanla ıslatıp bekletiyorum sonra boşalttırıp kakasızları atıyorum tekrar roxy ve yumoş baby koyuyorum kakalıları arındırma işini de böyle çözdüm. ayrıca canbebenin alt açma bezini kullanıyorum altını açarken seriyorum çok iyi oluyor.ama ben çiş kokusundan çok rahatsızım ne yapsam etsem çiş kokuyor bebeğim vitaminden mi bezden mi hergün pijama değişiriyorum ama o koku deli etti beni.

Back