- Konu Sahibi kimselerbilmez
-
ben de hacı şakir granül sabun tozu kullanıorum, hastaneden omo baby hediye vermişlerdi ama daha kullanmadım, nasıl siz beğeniyormusunuz omo babyyi, bi keresinde çamaşırı çok az die elimde yıkayayım dedim hep sabun tozu birikmiş heryerine, bende hiç uğraşmıyorum dolmasını beklemeden makineya atıveriyorum, zatn minnacık çamaşırlarl, doldurmamız için 1 ay beklememiz lazım :)
bizim makine yok işedi,yok kustu derken 1 haftada full doluyo:uhm:dün gece 2 kez üst baş değiştirdik.bodysinden yeleğine kadar.bezindende çıkıyo çişi anlamadım bi tuhaflık var amaCADIARZU
bizim makine yok işedi,yok kustu derken 1 haftada full doluyo:uhm:dün gece 2 kez üst baş değiştirdik.bodysinden yeleğine kadar.bezindende çıkıyo çişi anlamadım bi tuhaflık var amaCADIARZU
ben de hacı şakir granül sabun tozu kullanıorum, hastaneden omo baby hediye vermişlerdi ama daha kullanmadım, nasıl siz beğeniyormusunuz omo babyyi, bi keresinde çamaşırı çok az die elimde yıkayayım dedim hep sabun tozu birikmiş heryerine, bende hiç uğraşmıyorum dolmasını beklemeden makineya atıveriyorum, zatn minnacık çamaşırlarl, doldurmamız için 1 ay beklememiz lazım :)
Ben çok memnunum omobaby den,kaka lekesini bile çok güzelçıkarıyor kıyafetten.Çok az kullanıyorum ben normal ölçeğinden bile az koyuyorum tertemiz yapıyor.Bir tek sorun mutlaka yumuşatıcı kullanmak gerkiyor çamaşırı sertleştirdinden değil kokusunu sevmiyorum...
bende roxy bebek sabun tozu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?