Çocuk Hastalıkları bebeğinizin çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kimselerbilmez

pamuk şekerim benim
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
1.071
0
316
Diğer
arkadaşlar bebeğinizin çamaşırlarını neyle ve nasıl yıkıyorsunuz...ben elimde yıkıyorum ama çok uzun sürüyor beceremiyorum.

aynen ben de makinada yıkyom.elde nasıl uğraşıyon ben ütülemeye bile zor yetişiyom bazen babasına yalvar yakar ütületiyom

makinada hacı şakir granüllü sabun tozu ve yumoş baby kullanıyorum.yumuşacık mis gibi bebek kokulu oluyo.ütü bile gerekmiyo canım.tavsiye ederim

Makinada 0mo baby ile yıkıyorum,ayrıca Dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum yine makina için olanı.Elde yıkamakla yetişemezsin,yorma kendini bence o kadar.Yıkamakla uğraşacağın zamanı bebişine ayırmış olursun bence annesi...

bende roxy mıydı neydı sabun touzyla yıkıyorum yumusatıcı kullanmıyorum.makınede yarım saatlık narın bebek programında yıkıyorum ardından utu...

dalin sıvı bebek deterjanı ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum. biraz pahalılar ama feda olsun bebişlere:ecrin_bebek:

ben bazen sabun tozu ve dalin yumuşatıcı ile yıkıyorum bazen de dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyorum ama kokusu hoşuma gitmiyorr
ve de makinede yıkıyorum

sadece hacışakir granül sabun tozuyla makinada bebek 40 programında yıkıyorum 2.5saat sürüyor iyice duruluyor...
dalini bilmiyorum ama diğer yumşatıcılar uranyum içeriyor demişti hemşire arkadaşım o yüzden kullanmıyorum herşeyini ütülüyorum zaten pamuklu olduğu için yumşatıcı ihtiyacı hissetmiyorum

önceden hacı şakirin granül sabununu kullanıyordum.ama kokusunu hiç beğenmediğim için Dalan roxy matik toz sabuna geçtim.daha çok memnunum.

Roxy matik toz sabun. Toz olduğu için hacı şakirdeki gibi deterjan gözünde kalma gibi
bir sorunu yok. Granül sabunlar zamanla makinanın gider hortumunda birikebiliyor.
Yumuşatıcı gerektirmiyor. Zaten bebek çamaşırlarına yumuşatıcı eklememek
daha iyi. Sonrasında da mutlaka ütülüyorum.

canım bende omo baby kullanıyorum elle yetısemessın ve çok ıyı durulaman lazım yoksa deterjan sabun alerji yapar drsölemıstı elde yıkıyosan mutlaka iyi durula ve ütüle

ben de hacı şakir granül sabun tozu kullanıorum, hastaneden omo baby hediye vermişlerdi ama daha kullanmadım, nasıl siz beğeniyormusunuz omo babyyi, bi keresinde çamaşırı çok az die elimde yıkayayım dedim hep sabun tozu birikmiş heryerine, bende hiç uğraşmıyorum dolmasını beklemeden makineya atıveriyorum, zatn minnacık çamaşırlarl, doldurmamız için 1 ay beklememiz lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…