Çocuk Hastalıkları Bebeginizi Yorarak mi Uyutuyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bebeginiz Yorarak mı Uyutuyorsunuz?

• Evet, Yorulunca iyi Uyuyor!

OY: 1 100,0%
  • Hayir, Yorulunca hic uykuya Gecemiyor..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Ben Hepimizin ilgisini cekebilicek bir soru sormak istiyorum..

Bebeginizi Yorarakmi uyutuyorsunuz?

Kuzenim ona jimlastik yaptirdigini söledi gece yorgun düsüp iyi uyuyormus
ama birde Prima sitesinde bebekler ne kadar az yorulur ne kadar cok uyursa gecede ayni sekilde devam eder diye..

Ama bnm kizim hic uyumuyoki ya gündüz ya gece arada degis tokuş..

Bebeginiz Yorulunca daha mi iyi uyuyo yoksa hic mi uykuya gecemiyo kizlar?

sükürler olsunki benm kizim cok guzel uyuyor..ogle vakti 3 saat uyku yqpiyor..simdi bile otururken uyuya kaldi:))..
ama bazen oyle zmanlar oluyorki uyumamak icin resmen direniyor..bende aliyorum onu disariya cikiyorm..gezdiriyorum hem mis gibi temiz hava almis oluyor hemde eve gelince hemen uykuya daliyor..eger disariya cikamiyorsan evin icinde kovalamac ufak bir topla oyun vs..oyna..

kizin kac yasinda bilmiyorum ama bazen ben kizimi klozetin uzerine cikartip lavaboda su ile oynamasina veya kendi kendine dakikalarca dislerini fircalamasina izin veriyorum..bu sekildede cok guzel uyuyor..hem ben isimi gucumude yapmis oluyorum..;))

oğlum gündüz uyuyunca gece hiç uyumuyor,bende gündüz uyutmamaya çalışıyorum..arada bir şekerleme yapıyor gün içerisinde ama derin uykuya geçmesine fırsat vermiyorum..sancısı yoksa eğer gece de mışıl mışıl uyuyor..

sükürler olsunki benm kizim cok guzel uyuyor..ogle vakti 3 saat uyku yqpiyor..simdi bile otururken uyuya kaldi:))..
ama bazen oyle zmanlar oluyorki uyumamak icin resmen direniyor..bende aliyorum onu disariya cikiyorm..gezdiriyorum hem mis gibi temiz hava almis oluyor hemde eve gelince hemen uykuya daliyor..eger disariya cikamiyorsan evin icinde kovalamac ufak bir topla oyun vs..oyna..

kizin kac yasinda bilmiyorum ama bazen ben kizimi klozetin uzerine cikartip lavaboda su ile oynamasina veya kendi kendine dakikalarca dislerini fircalamasina izin veriyorum..bu sekildede cok guzel uyuyor..hem ben isimi gucumude yapmis oluyorum..;))

cok gzlmis masallah kiziniz kac yasnda? bnmki 4 bucuk aylik

benim kizim iki bucuk yasinda..kucuk bir kizim daha var o henuz bir bucuk aylik zannedersem oda ablasi gibi olacak..uyku genetik olan birsey herhalde..cunku esim ve bende cok duskunuz uykuya .

benim kızımda yorulunca daha iyi uyuyor
dışara çıkmasak bile evde oyun oynayarak yoruyorum
sonra uyur 2 saat sonra falan bidaha yatar

kızınız 4 aylık sanırım
aç olabilir
altı ıslak yada bezi sıkı baglanmışsanız rahatsız eder
belki gazı vardır
yada yatagında bi sorunu vardır rahat etmiyordur
yüzüstü yatırmıyorsanız mutlaka deneyin derim ama ilkse başında bekleyin nefes alamayabilir
yastıksız yatıyorsa başı alçakta kalıyor gibi hissediyordur
kundak deneyin eski bi yöntem ama halen deneyen anneler var bende denedim ama kızım durmadı belki sizde işe yarar
belkide oda sıcak geliyordur
yatagına elinde tutup oynayabilecegi peluş bi oyuncak alın ama bebeginizin sevmesi begenmesi lazım:1:onu yatagına koyun ona sarılarak uyuması için fırsat verin ama tüylere dikkat almadan çekiştirin tüy gelmiyorda alın uyandıgı zaman hemen aglamıyorsa yatagından almayın oyuncagıyla oynayarak uykuya yeniden dalabilir
çok uzattım kusura bakmayın kızıma uyguladıgım şeyleri yazmak istedim

kızınız 4 aylık sanırım
aç olabilir
altı ıslak yada bezi sıkı baglanmışsanız rahatsız eder
belki gazı vardır
yada yatagında bi sorunu vardır rahat etmiyordur
yüzüstü yatırmıyorsanız mutlaka deneyin derim ama ilkse başında bekleyin nefes alamayabilir
yastıksız yatıyorsa başı alçakta kalıyor gibi hissediyordur
kundak deneyin eski bi yöntem ama halen deneyen anneler var bende denedim ama kızım durmadı belki sizde işe yarar
belkide oda sıcak geliyordur
yatagına elinde tutup oynayabilecegi peluş bi oyuncak alın ama bebeginizin sevmesi begenmesi lazım:1:onu yatagına koyun ona sarılarak uyuması için fırsat verin ama tüylere dikkat almadan çekiştirin tüy gelmiyorda alın uyandıgı zaman hemen aglamıyorsa yatagından almayın oyuncagıyla oynayarak uykuya yeniden dalabilir
çok uzattım kusura bakmayın kızıma uyguladıgım şeyleri yazmak istedim

evt ac olabilir yavru kusum :((((

Back