Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğinizin günlük uyguladiginiz bir rutini var mi... Düzenli bi programı olan bebekler uyku saatleri geldiğinde otomatik uyuyorlarmis.. Henüz tecrübe etmedim ama tracy hogg ablamiza güveniyorum bu konuda kizima uygulayacagim inşallah... Çeşitli yöntemler var uykuyla alakali biraz sabir ve istikrarli davranmak istiyor hepsi uygulayabilirsek neden olmasın diye düşünüyorum...
Hadi inşallah:)Ben deniyorum şuan 1 saattir. Yatağına koydum ne ten teması ne sohbet Eee eee pss psss gidiyo öyle bakalım sonuç alabilcek miyim yanına oturdum öyle bekliyorum
Vayyy, kaç aylık bebeğin ??Ve evet 11.50 de başladım yanına oturdum müzik kutusunu açtım bi de ben seslendim kaç kere dandini dediğimi bilmiyorum ilk yarım saat 40 dk hüsranla geçti işte kustu gazı vardı altını değiştim üstünü değiştim falan 2,3 defa kucağa aldım mecbur. Sonra çok ağladı kucağa alıp sakinlestirdim sallamadan sonra yatağına koydum müzik kutusu bi yandan ben bi yandan dandini dandini diye diye az önce zaferi kazandım ve uyudu
Yatağına yatır, sende yanına yat, uyuma numarası yap:) Hatta sana bi site göndereyim oku, belki işine yarar? Kaç aylık bebeğin ?benim bebis uyuyodu en baslarda ama artik uyumuyor geceleri. gunduz gene koyuyorum bi sekilde itiraz etmiyor ama gece yanimda yatiyor hala..ne halt edecem kardes gelince bilmiyorum.
Vayyy, kaç aylık bebeğin ??