• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizi ne şekilde yıkıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
4
96
Diğer
Arkadaşlar 4 aylık oldu oğlum bu zamana kadar kendi küvetinde filesinin üstünde yıkayabiliyorduk. artık filesine sığmaz oldu bacakları dışarı taşıyor. Bugün babannesiyle filesiz yıkamaya kalktık çocuk kucakta durmuyor tepindi durdu korktu sanırım. Sizler nasıl yıkıyorsunuz, yıkarken birinden yardım alıyor musunuz? Valla oğlum nefret edecek yıkanmaktan diye korkuyorum çok zorlanıyor çünkü.

bızımkı 3 aylık bız kuvetın ıcıne havlu falan koyuyoruz ustune bıraz su dokuyorum kolumun ustune alıyorum oda dızlerını bukuyor bu sayede dızıde acımıyor ,once sırtını sonra basını sonrada cevırıp karnını fln yıkıyorum ama ıkı kısı olunca daha hızlı oluyo bırının su dokmesı lazım ama yoksa cok problem olmuyo bırazdaha zaman alıyo sadece

benim oğlum 4 aylık. ben de hala tek başıma filede yıkıyorum. sanırım oturmaya başladığı zaman filesiz yıkarım.

benimle birlikte kucakta yıkanıyor.hem ben daha rahat yıkıyorum hem cocugu egip bükmüyorum...kucakta yıkamaya alıştımaya çalış bence

biz oğlumuzu ilk filede yıkadık.sonra babannesi geldi böyle çocuk üşür dedi.küvetin içine su doldurduk birimiz tuttuk düğerimiz yıkdık.o kadar mutluki su dolu küvette.bırak tepinsin.5 aylık olunca evdeki küvete su dolduruyoruz içine babası giriyor:)oğluşu tutuyor bende yıkıyorum.bayılıyor banyo saatlerine.içinde balık gibi yüzüyor.birde banyo oyuncağı aldık.

Keşke fileyle yıkamaya hiç alıştırmasaydınız. Biz bir kere fileyle yıkamayı denedik hem çok üşüdü hem de çırpınıp durdu. Şimdi birimiz tutuyor, birimiz su döküyor. Sıcak su dolu küvetin içinde oynamak hem hoşuna gidiyor hem de çok üşümüyor.

Ben de su dolu küvette yıkıyorum çünkü filede dondu ve üşüdüğü için hep ağladı. şimdi suyun içinde çırpınıyo sevinçten hem de suyun içinde yorulduğu için banyo sonrası güzeeeel bi uyku çekiyor. Tavsiye ederim.

Bebeğim şuan 3 aylık anneannesi varken kendi küvetinde yıkıyorduk ama ben öyle çok zorlanıyorum kaydırıcam diye elim kolum her yanım tutuluyor.Bizde önce banyoyu güzelce ısıtıyoruz küvetin içine oturuyorum kucağıma yatırıp bir güzel yıkıyorum bir tek kafa yıkanırken birinin su dökmesine ihtiyacım oluyor.Kucağımda olduğu için oda daha güvende hissediyor ve çok keyifli banyo yapıyoruz.

Back