Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk kızım bazen emerek bazen ayakta sallayarak uyuyordu.çok yorucu oluyordu ne ayak kalıyordu ne bel.
Ikinci kızıma yer yatagi yaptım yanına yatıp emziriyorum öyle uyuyor.iyi ki böyle alıştırmışım hiç yorulmuyorum aksine yanına yattığım için dinleniyorum.
Ilk kızım bazen emerek bazen ayakta sallayarak uyuyordu.çok yorucu oluyordu ne ayak kalıyordu ne bel.
Ikinci kızıma yer yatagi yaptım yanına yatıp emziriyorum öyle uyuyor.iyi ki böyle alıştırmışım hiç yorulmuyorum aksine yanına yattığım için dinleniyorum.
Ilk dogdugundan beri mi yanina yatip emziriyorsunuz? Benimki 2bucuk aylik. Ilk 15 20 gun emerek uyuyodu. Simdi ayakta sallamadan uyumuyor. Ben alistirdim ama mecbur kaldim. Emerek uyuyor. Yatirinca uyaniyordu yoksa. Ayakta sallamak da zararliymis ama caresizim
Ilk dogdugundan beri mi yanina yatip emziriyorsunuz? Benimki 2bucuk aylik. Ilk 15 20 gun emerek uyuyodu. Simdi ayakta sallamadan uyumuyor. Ben alistirdim ama mecbur kaldim. Emerek uyuyor. Yatirinca uyaniyordu yoksa. Ayakta sallamak da zararliymis ama caresizim
Yok küçük beşiğe sığamayacağım için ilk aylar da kucağımda emzirerek uyutuyodum ☺.o biraz dikkat istiyo tam koyuyorsun beşiğe uyaniyo geri al geri emzir kaç defa yaptık o şekil artık iyice dalana kadar.sonra büyüdükçe beşiğe küçük geldi.diger büyük beşiğe geçirdim orada da tutunup kalkiyordu.korkuyordum dusecek diye.sonra dedim en iyisi yer yatağı.actim yatagi yanina da yattım ohh ne güzel.tavsiye ederim
Yok küçük beşiğe sığamayacağım için ilk aylar da kucağımda emzirerek uyutuyodum ☺.o biraz dikkat istiyo tam koyuyorsun beşiğe uyaniyo geri al geri emzir kaç defa yaptık o şekil artık iyice dalana kadar.sonra büyüdükçe beşiğe küçük geldi.diger büyük beşiğe geçirdim orada da tutunup kalkiyordu.korkuyordum dusecek diye.sonra dedim en iyisi yer yatağı.actim yatagi yanina da yattım ohh ne güzel.tavsiye ederim
Alistirmissiniz siz ne mutlu. Kiskandim peki memede uyuyunca maximum kac dk uyuyor. Biz ayakta sallarsak (ayagimda tutup uyanir gibi olursa salliyorum) 2 saat uyuyor. Sizde uyku kac saat suruyor
Alistirmissiniz siz ne mutlu. Kiskandim peki memede uyuyunca maximum kac dk uyuyor. Biz ayakta sallarsak (ayagimda tutup uyanir gibi olursa salliyorum) 2 saat uyuyor. Sizde uyku kac saat suruyor
2 3 saat uyuyor.siz de alıştırabilirsiniz daha çok küçük.once ayak da sallamayı bırakmaktan başlayın.meme de uyutun.olmadi gündüzleri yer yatagi açın yanina yatıp uyutun.ama bu aylar da gece tehlikeli aman diyim.
He bir de ayak da salladiginiz da uyanır gibi olduğun da geri sallayıp uyutuyorsunuz ya hani,şimdi küçük olduğu için çok yormayabilir ama büyüdükçe çok çok zor oluyo.kucuk olduğu için bu alışkanlığı degistirmek daha kolay sizin için.
Memede uyumaya alisti. Gunduz uykulari cok havada zaten. Hemen uyaniyor. Bazen de gogsume yatirip pışpışlayarak uyutuyorum tok oldugunda. Ama insallah 4-5 ay civari uyku egitimi vermeye baslayacagim. O yuzden simdi nasil uyudugunu cok takmiyorum o nasil guvende hissederse.
Kızım 5 aylık. 2 aylıkken salla babam salla uyuyodu duruyodum tık uyanıyodu. Biraz ağladı ama şu an yalnızca pış pışla uyuyo. Yani beşiğine yatırıyorum pış pış diyorum ve uyuyo bazen demeden kendiside uyuyo. 15 20 gün uğraştım bunun için öyle hemen olmuyo. Eğer istersen nasıl alıştırdığımı da anlatırım.
Annem ve kv şok olmuşlardı sallamadan uyuttuğumu görünce