Bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz?

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
merhaba kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ben gündüzleri 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama bu süre uzuyor bazen normali ne acaba geceleri de en son 2 de emzirdiysem tekrar sabah emziriyorum

bu durum bebeğe göre değişiyo bende en fazla 2 saatte bir emziriyorum

Ben 1 aylık olduğundan beri düzenli 2 satte bir emziriyodum. Şimdi biras daha uzamaya başladı aralrı. Güzdüz bazen yine 2 saatte istiyo ama bazen 2,5-3 saat sonra istiyo. Ama uyursa uyanana kadar bekliyorum. O zaman da 4 saat oluyo.
2 aylık olduğunda dr.umuz artık 7 saate kadar uyandırmayın 7yi geçerse uyandırıp emzirin demişti. Şimdi biras daha artmıştır heralde...

gündüzleri benim kızda 2 saatte bi emmek istiyo...
gece yatmadan önce emiyor 6 saat falan emmediği oluyor uyandırmıyorum...

bende oğluşuma göre ayarlıyorum bazı günler 2 saatte bazende 3 saatte bir alııyor... gecede ne zaman uyanır ve isterse...

Gündüzleri 2-3 saat gece ne zmn uyanırsa,uyuduğu zaman 5-6 saat uyuduğu oluyo gece..

bende gündüzleri normalde 2 saatte bir ama bu bazen degisiyor. bazen 2 saat sonra verdigimde istemiyor 3-4 saati buluyor. bazende az emip daha erken tekrar emmek istiyor. gecede uyandirmiyorum ne zamanki uyku arasinda ellerini yalamaya basliyor sapir supur o zaman alip emziriyorum.

Benim sütümde bayagi dengesiz bazen güzel bol oluyor bazen hic olmuyor nerdeyse. sebebinide bi türlü anliyamadim. bu yüzden cocugun emmeside düzensiz oluyor. birde istahina bagli. Ama ben her firsatta emzirme taraftariyim. cocuk nekadar alirsa kar. asiri sisman olmadigi sürece

uyanıksa 2-3 saatte bir emiyor, uykuda 5-6 saate kadar emmediği oluyor ama uyku düzeni hala olusmadı gündüz uyuyor, gece uyanık. (

hepinize teşekkür ederim kızlar bende merak etmiştim emzirme sıklığım yeterlimi diye çünkü güzleri 2 saati geçtiği oluyo bizimde

1,5-2 saatte bi emziriyorum..ama bazen bişilere çıldırıyo ağlıyo we hiçbişekilde susmuyo..ozaman sakinleşsin diye weriorum memiki

bende gunduz 1.5-2 saatte bir emziriyorum gece de ne zaman uyanirsa genelde 5-6 saat sonra o da cok isime geliyor cunku goguslerim sut doluyor.goguslerim gunduz cok yumusak oluyor surekli emdigi icin sanki yumusak olunca sut yokmus gibi geliyor ama oyle olmuyor genede sut oluyor.

Benim küçük kızda bir kaç gün öncesine kadar 2- 2.5 saatte bir emiyordu:ecrin_bebek: şimdi ise 3 saatte bile istemiyor bazen.Bir anda değişti.Nette blogları dolaşırken çok faydalı bilgiler edindim.Ağladıkça emzirin sözü Amerikan ekolüne aitmiş.İngiliz ekolü ise doğduğunda 2 saatlik aralarla daha sonrada galiba 4. ayda 4 saatlik aralarla emzirmeyi öneriyormuş.Büyük kızımda Amerikan ekolünü uyguladım.Küçük kızımda ise ters tepti. Ağladı verdim kustu sürekli.Sonra saatli verdim kusmaları kesildi.Bebeğe göre değişiyor yani metodlar...Özellikle emip kakasını yapınca arkasına yine emmek istiyor.Birde dikkatimi çeken başka şey ise annelerin artık 3 saaten 4 saate çıkıcam ki geceleri de uyanırsa 4 saatte bir uyansın demeleri idi.Benim kız geceleri 5 -6 saat kesintisiz uyursa ondan sonra 2 -2.5 saatte bir uyanıyordu devamlı olarak.Bu emzirme süreleri gece uyanmalarında da etkili yani demek.Şu açıdan çocuğun karnı biyolojik olarak 4 saate bir acıkıyor ama sen 3 saatte bir veriyosan tam sütü emmiyor acıkmadığı için ve 3 saatte bir emmek istiyor hep... gündüz neyse de gece zor...........kafamçokkarıştı

gündüz 2 saatte bir.. gece ne zaman uyanır ve isterse. 3 ila 5 saat arası değişiyor.

valla gündüz 2 saatte bir gece ise 3 saatte bir emziriyorum gündüz gece farketmez uyuyorsa genede alıp emziriyorum. Alıştı artık o da uyurken emmeye. Ben sizin kadar ara vermiyorum arkadaşlar doktorumda bana yaptığım gibi devam etmem gerektiğini söyledi.Zaten 4-5 saat emzirmesem(bazen uyuyakalıyorum) göğüslerim taş gibi oluyor çok acıyor. Hem ben rahatlıyom hemde kızım formunu koruyor az ama sık emerek:))) Benim formumu hiç sormayın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…