• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizi kaç saat aralarla emziriyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimki bir saat arayla emiyor.uyanıksa sürekli memede durmak istiyor ama biz oyalamaya çalışıyoruz.
gecede sanki saat kurmuş gibi tam bir saatte uyanıyor.

valla ben hastanedeyken 1 hafta boyunca 3 saatte bir emzirtiyorlardi ben de elimden geldigince duzenli emzirmeye calisiyorum...

bizde saat falan yok valla ne zaman isterse o zaman veriyorum yoksa kıyametler kopuyor sadece 1 saat içinde tekrar emmek isterse aynı memeden veriyorum

ayy kizlar benimkide öyle 3 saatte vermeye calisiyorum gerci artik daha cok mama iciyor fazla icincede cok kusuyor yaa

ya benim oğlanda düzen falan kalmadı çok az emiyor bu ayki gelişimi nasıl olcak bakalım meme açıkta peşindeyim babasıyla bana hiç çekmemiş :)

Arkadaşlar peki mamayı biberonlamı veriyosunuz yoksa kaşıklamı, ben kaşıkla veriyorum çünkü hastanede kaşıkla vermezsen memeyi almaz dedi hemşireler ama kaşıklada mamanın yarısı dışarda yarısı içerde ağız yüz her yer mama oluyo, biberonla veriyosanız eğer biberonun delikleri çok mu küçük olmalı yani bebek çekerken zorlanmalı mı

merhaba arkadaşlar

ecesena bende arada mama verenlerdenim ama biberonla veriyorum avent in 0 nolu emziğinle ondan çok az süt geliyo yavrum terliyo bile onunla emerken maşallah diyeyim hem beni hem biberonu emiyo hem daha kolay oluyo zaten mama çabuk soğuyo kaşıkla vermeye kalksam hem soğucak hem dediğin gibi yarısı ziyan olcak nekadar yediğini bilmiceksin istersen o biberonu deneyebilirsin

bide arkadaşlar siz bebeklerinizi kaç dk emziriyosunuz bir memeyi

arkadaslar gece gece uykum kacti benim kizimda bugün tam 49 günlük hersey cok yolundaydi cok sükür sütümde iyi geliyor hep emziriyorum ben
illaki sütüm olsun diye biseyde yapmiyorum benim kizimda sik sik emiyor bide genelde cok su iciyorum bende ama bugün kizim biraz sanciliydi rezene cayi icirdim sabah fazla uyuyamamisti normlde simdi bu saate kadar iki kere uyanip emmisti hala uyanmadi zorla uyandirmaya calisiyorum uyanmiyorda emzirmek icin 4 saattir emmiyor cok moralim bozuldu sizce ne yapmam gerek rezene cayinin bi zarari olurmuki??

kızlar hemen hemen hepimiz aynı durumdan müzdaribiz benim kızınmda cokk emıoo sanırım fazla sütümde yok mamayada baslamak ıstemıorum daha cok erken dıo annemler 4. ayını doldursun dıolar bence bu gıdısle baslıcam sanırım valla memelerımde hayır kalmadı kafamçokkarıştı yara bere icindeler senağlama

kızlar hemen hemen hepimiz aynı durumdan müzdaribiz benim kızınmda cokk emıoo sanırım fazla sütümde yok mamayada baslamak ıstemıorum daha cok erken dıo annemler 4. ayını doldursun dıolar bence bu gıdısle baslıcam sanırım valla memelerımde hayır kalmadı kafamçokkarıştı yara bere icindeler senağlama

canim öncelikle bebegin kac gunluk ona göre mamayi dusunmelisin eger 4 haftasini doldurmussa önce emzir ve sonrasi yetmediginde mama ver , ama sIk sIk emzir ki sutun artsin ve ayrica rezene cayi baya ise yariyo , benim de sutum biticak yetmicek saniyodum ama bu 1 haftadir gunde 3 fincan iciyorum ve gerecekten sutum artti , tabi bol su icmen gerektigini söylememe gerek yok zaten.
Benim minisim simdi sutumle doyuyo allaha sukur, ve genelde 3 saat arayla iciyo ama bazen 2 saat te olabiliyo tabiki.Sukur emzigede alisti, sutum az geldiginden dolayi biberonada alismisti ama simdilik ihtiyaci yok oglusumun.
Hepinize bol sutlu gunler kizlar...:lepi:

nil bazen ısrarla doymuo,3-4 günde bir o zam 30cl mama veriorum,isterse bi 30luk daha..rahatlıo tontikim:)
rezene uyku yapıo korkacak bişi yok tabi 2 aylık falansa verin bence..
bizim belli saatlerimiz yok ne zaman istersek yioruz,kasmıoruz..

arkadaslar gece gece uykum kacti benim kizimda bugün tam 49 günlük hersey cok yolundaydi cok sükür sütümde iyi geliyor hep emziriyorum ben
illaki sütüm olsun diye biseyde yapmiyorum benim kizimda sik sik emiyor bide genelde cok su iciyorum bende ama bugün kizim biraz sanciliydi rezene cayi icirdim sabah fazla uyuyamamisti normlde simdi bu saate kadar iki kere uyanip emmisti hala uyanmadi zorla uyandirmaya calisiyorum uyanmiyorda emzirmek icin 4 saattir emmiyor cok moralim bozuldu sizce ne yapmam gerek rezene cayinin bi zarari olurmuki??

korkma canim birsey olmaz.ben de rezene cayi iciriyorum kizima gazina cok iyi geliyor..dr da oyle dedi.seninki cayi icince rahatlamistir ondan uyuyordur hem 4 saatte bir emmesi normal hastanedede oyle emzirtiyorlar..korkma birsey olmaz...yeter ki sen emzir...

bende uyumuyorsa saat bası emzırıyorum uyuyorsada gunduz 3 saatten fazla uyutmuyor uyandırıp emzırıyorum
gece de ılk dogdugunda 3 saatte bır kaldırıp emzırıyordum 1 aylık olunca 4 saatte bır emzırmeye basladım sımdı ıse haftaya 2 aylık olacak ınsallah 5 satte emzırmeye baslıcam ama tabı kaan bey uygun gorursee

benim de gece gündüz 2saatte birdi hala maalesef, ama dün gece 10dan 2buçuğa kadar uyudu 4buçuk saat emmedi ben de uyumuşum ohh:)snra 5buçuk snra uyandı 7buçukta

aycacim aglasin sen arada ona cay icir...ben de mamayi ilk aldigimda kizim hep istiyordu agliyordu ama 3 saatte bir verdim...1 saat sonra da emzirdim alisti arada cay da veriyorum.

kızlar benm artık sütüm gelmioo napcamı sasırdım sız neler yapıosunuz sutunuzun olması ıcın.. humana cayını denedım sut olması ıcın esım ozel mamada getırttı ama yınede sutum olmuoo napcamı sasırdımmm...

nurgulcum canim benim de sutum azaldi kizim mama yedigi icin emmek istemiyor o yuzden azaldi gibi...ama ben ayva,armut yiyorum ve bol bol su iciyorum.bir de rezene cayi iciyorum o da sut yapiyormus.sen de dene istersen.bir de surekli emzir emdikce gelir.

kızlar ıhlamurda sute cok ıyı geklıyor bana cok ıyı geldı bı deneyın ıstersenız
ya bır de sorum olacak uyanıkken kac saatte br verıyorsunuz meme

kızlar benm artık sütüm gelmioo napcamı sasırdım sız neler yapıosunuz sutunuzun olması ıcın.. humana cayını denedım sut olması ıcın esım ozel mamada getırttı ama yınede sutum olmuoo napcamı sasırdımmm...

cnm moralim iyi olucak, düzenli uyuyup dinleneceksin..bunların yanısıra başta su olmak üzere bol sıvı alacaksın..ben rezene çayı içiyorum günde 2 kez. bu aktarlardan aldığımız doğal rezene ama..arkadaşlar belitmiş ayva, pekmez vs..bunlara ek olarak hurmayı öneririm..günde 2-3 tane yesen yeterli cnm..inşallah çoğaltmayı başarırsın..

Back