Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ezracım, ben doğum yaptığımda ilk 5 gün sütüm gelmemişti, hastanede de mamayla başladık. Sonra 5 gün mama verdim tabii bu arada emzirmeye çalışıyordum ama tabi kızım süt gelmeyince ağlayıp duruyodu,bende devam ettim, daha sonra sütüm geldiğinde az olduğunu düşündüm, çünkü bebeğim hep ağlıyordu ve doktora zaten aylık gidiyoruz, doktora bu durumu açıkladım oda önce emzirmemi sonra da mama vermemi söyledi, ben de öyle devam ediyorum hala..
Ama yinede bu beslenmeyi bi türlü ayarlayamadığımı düşünüyorum, bazen memişlerimin dolu olduğunu görüyorum ve o gün hiç mama vermiyorum çünkü doyup uyuyor, ama bazı günlerde olmuyor o zaman günde 2 kez veriyorum ve rahat oluyor bebeğim.Cuma günü tekrar kontrol günümüz tekrar görüşeceğim doktorumuzla..
okuduğum kadarıyla senle durumumuz aynı bende bi türlü anlayamadım bazen emerek uyuyo bazende saatlerce emse uyumuyo ağlıyoo... sen mamayı günde kaç kez kaç ölçek veriyosun...
Arkadaşlar peki mamayı biberonlamı veriyosunuz yoksa kaşıklamı, ben kaşıkla veriyorum çünkü hastanede kaşıkla vermezsen memeyi almaz dedi hemşireler ama kaşıklada mamanın yarısı dışarda yarısı içerde ağız yüz her yer mama oluyo, biberonla veriyosanız eğer biberonun delikleri çok mu küçük olmalı yani bebek çekerken zorlanmalı mı
Benim kızım 44 günlük. Beslenmesini bir türlü ayarlayamadım. Zaten sütümünde çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Ağladıkça emziriyorum ve doymadığını düşündüğümdeyse mama veriyorum, doğrumu yapıyorum acaba.
Arkadaşlar peki mamayı biberonlamı veriyosunuz yoksa kaşıklamı, ben kaşıkla veriyorum çünkü hastanede kaşıkla vermezsen memeyi almaz dedi hemşireler ama kaşıklada mamanın yarısı dışarda yarısı içerde ağız yüz her yer mama oluyo, biberonla veriyosanız eğer biberonun delikleri çok mu küçük olmalı yani bebek çekerken zorlanmalı mı