- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bukadar benzer sanki oglumu anlattn.3 yasında aynı dedigin gıbı artı uykuda sorun bizde.3 yasindaki kizimin bebekliginden bu yana herseyinde cok sıkıntı yasadim. Uyku haric.. Yemesi icmesi, asiri hareketliligi, giyinmesi, soz dinlemeyisi v.s.. Ama en buyugu kesinlikle yemek.. Hic bir sey yemiyoriki yemegi iki corbasi var..iki gubde bir yemek yapiyorum ona
5 aylik kizima da kocamaan bir masaallah.. Suan hic bir sikintim yok onunla ilgili.. InsaAllah boyle devam eder..
Boyle bir dusunceye sahip oldugunu bilniyordum. Sana sonuna kadar katiliyorum.En çok gaz sancılarından dolayı uyumadı açıkca çaresinide bulamadık 6 ay çektik diyebilirim yemek konusunda beni üzmedi ama bende 5 ayda yemek sularını vermeye başladım damak tadı alışsın diye , birde ben şu cici bebe veren tembel annelere acaip uyuz oluyoruz insan hiç bu kadar kimyasal karışımı bebeğe nasıl verebilir kalk bir doğal birşey ver o cici bebe harika satış pazarlaması yapılan kimsal bir ürün anneler buna nasıl kanıyor anlamıyorum beyin tümürü yıllar sonra oluşuyor bu üründen çocuğuna veren cidden risk altında birde çocuklar nezle olmadan boğaz ağrısında hemen çörekotu yağı versinler anında boğaz ağrısı ve nezle oluşmuyor ,denenmiştir
ilaca başvurmayın o çocuk şurupları çocukları zehirliyor
Bende büyük oğlum da yaşadım bu problemiEmziremedimBu benim icin buyuk bir problem oldu.
Bizimkisi de gece 2 3 defa uyanip ayaklarinda sallattiriyo.. Bebekliginde sorun yasamadum uyku ile ilgili. Emzigi dustugunde aglardi.. Ona uyanirdim. Emzirmeye surekli.. Sabahlara kadar.. Ayy aklima geldikce fena oluyorum.. Ufaklik ise garibim kendi kendine uyuyo.. Emmeye bazen kalkiyo. Genelde uyuyanmiyo.Ben emziriyorum.. Birbirinden cook farklilar.. Allah yardmcimiz olsun.. Cok zorBukadar benzer sanki oglumu anlattn.3 yasında aynı dedigin gıbı artı uykuda sorun bizde.5 aylık kızım var memnunum sukur
Boyle bir dusunceye sahip oldugunu bilniyordum. Sana sonuna kadar katiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?