• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

• Ankete Katılan
    1.782
Şuan hasta yatiyor kizim :KK43:, bende hastayim ve zorlaniyorum.. Allah sukur bebeklik doneminde iki cocugumda cok relax ti..

İşin sırrı nedir acaba bizde ogrensek.
Bende sakin bir bebekmişim sanırım ondan :)

Maşallah öyle bebeğim olsa keşke 4-5 tane yaparım herhalde:confused:
Kısmet artık:KK48:
Zirvede bırakmak kadar güzeli var mı:) benim kızda sakin bir bebekti ama 9 ay boyunca sabah ezanında bile ayakta olmak beni perişan etmişti, sonra da iflah olmadım zaten, artık gece yaşayıp gündüz uyuyanlardanım, tek çocuğun etkisi bile 21 sene sürüyor, 2. olsa ne yapardım bilemiyorum:ruh:
Seni tanımak kısmet olmazdı sanırım :KK53:

İkiz bebeklerimde hiç gaz ve uyku problemi yaşamadım.
Bunun mutluluğu ile sarhoşken ek gıda dönemi geldi çattı:kızgın:
Bebeklerimden birinin yeme problemi beni hayattan soğutmuştu:KK43:

İstisnalar kaideyi bozmaz ama bebeği uyumayan kadınların bebekliğine dönsek Onlar da uyumuyordur .Bir gün uyumadığından şikayet edince annem ''Sen de uyumuyordun,çok yoruyordun beni,bir gün çok yoruldum ,ettiklerini çek,senin evladın da aynı senin gibi uyumasın demiştim''dedi.:olamaz:Şimdi yorulsak ta ,Onların zamanına bakarak çok çok rahatız,bez desen hazır,bulaşık ,çamaşır desen makinada.Analarımız hem bizi büyütmüş,hem tarlada ,bahçede çalışmış,emekleri ödenmez.:anne:

Allerjisi ve beraberinde getirdiği sorun ile sorumluluklar.. Onun dışında bence bebek büyütmek çok güzel bir şey

Maşallah oğlumu büyütmekte hiç sıkıntı yaşamadım. Tek başıma herseyiyle kendim ilgilendim .
İnş kızımda oğlum gbi uslu bir bebek olur :KK200:

Bana en zor gelen uykusuzluk oldu. Şuan da aynı şekilde çok sık uyanıyor çok yoruyor insanı uykusuzluk:uykucu: 1 senedir uykusuzum sabırla uyuyacağım günü bekliyorum:KK55:

bende oğlumu götürmüştüm psikoloğa kreş demişti. sonra kreşte öğretmeni bakıcılar sağolsun çok ilgilendiler. şimdi 5 yaşını biraz geçti öyle güzel konuşuyor ki gören şaşıryor eren nasıl bu kadar konuşmayı öğrendi diye. kızımda aynı kreşe verdik oda konuşuyor ama tam abisi kadar öğrenemedi. yavaş yavaş alışacak. ama konuşamadıkları süreç çok zordu hem konuşaayacakları korkusu hemde konuşamadıkları için çok sinirli ve hırçın oluşları çok yormuştu beni.
Aynen canim cok dogru katiliyorum..benim oglum konusamadigi icin surekli ciglik atiyodu.hatta alt komsuyla tartismistik bu yuzden.herkes merak etme erkek cocugu gec konusur dedikce icime su serptiler.simdi kizim var 1 yasinda oda pek konusmuyo.heralde kizi erkegi yok konusma isinin genetik diye dusunuyorum..bide televizyonun cok etkisi var ikiside tv ye cok bakiyo

Beni hep onlar için, daha iyi bir gelecek kurmaya çalışmak zorladı.
Ne yaparsanız yapın şuanı etkileye biliyorsunuz.
Peki gelecekleri, şuanda ki ülkenin durumu bile beni endişelendiriyor.
Gelecekte bizi de onları da neler bekliyor kimbilir.
Her zaman her yerde iyilerle iyi şeylerle karşılaşma dileğiyle. Mutlu olurlar inşallah:KK14:

Benim oğlumda ilk altı ay gaz, sonra kolik, hep uyku sorunu oldu.

25 aylık ve hala deliksiz uyumadık hiç.

Herseyi zorluyor 3 yasında olmasına ragmen.zor bı cocuk ama en cok dodru dogalı içme yeme konusunda cekiyorum.:kızgın::işsiz::mad::KK53::ruh:

3 yasindaki kizimin bebekliginden bu yana herseyinde cok sıkıntı yasadim. Uyku haric.. Yemesi icmesi, asiri hareketliligi, giyinmesi, soz dinlemeyisi v.s.. Ama en buyugu kesinlikle yemek.. Hic bir sey yemiyor :( iki yemegi iki corbasi var..iki gubde bir yemek yapiyorum ona :(
5 aylik kizima da kocamaan bir masaallah.. Suan hic bir sikintim yok onunla ilgili.. InsaAllah boyle devam eder..

Ben bebeğimi büyütürken yemek konusunda bu aralarda uykuda problem yaşıyorum ama beni en çok zorlayan sık sık ateşlenmeleri ve hastanede geçirdiğimiz süreçler dolayısıyla hastalıklar olmuştu. bence o seçenek te olmalıydı.

En çok gaz sancılarından dolayı uyumadı açıkca çaresinide bulamadık 6 ay çektik diyebilirim yemek konusunda beni üzmedi ama bende 5 ayda yemek sularını vermeye başladım damak tadı alışsın diye , birde ben şu cici bebe veren tembel annelere acaip uyuz oluyoruz insan hiç bu kadar kimyasal karışımı bebeğe nasıl verebilir kalk bir doğal birşey ver o cici bebe harika satış pazarlaması yapılan kimsal bir ürün anneler buna nasıl kanıyor anlamıyorum beyin tümürü yıllar sonra oluşuyor bu üründen çocuğuna veren cidden risk altında birde çocuklar nezle olmadan boğaz ağrısında hemen çörekotu yağı versinler anında boğaz ağrısı ve nezle oluşmuyor ,denenmiştir
ilaca başvurmayın o çocuk şurupları çocukları zehirliyor

Back