- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
evet ikinci oglum okadar uslu bir bebektiki kendi uyur kendi uyanirdi.suan bes yasinda nasil buyudu anlamadim:)allah kolayligini veriyor galiba iki cocuk olunca..Ilk oglum yazmissn ikinci cocukda farkli oldumu? :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ikinci oglum okadar uslu bir bebektiki kendi uyur kendi uyanirdi.suan bes yasinda nasil buyudu anlamadim:)allah kolayligini veriyor galiba iki cocuk olunca..Ilk oglum yazmissn ikinci cocukda farkli oldumu? :))
+1
Ek gıda geçiş dönemi.
Hatırladıkça tüyler tiken tiken hala :/
Bende sakin bir bebekmişim sanırım ondan :)İşin sırrı nedir acaba bizde ogrensek.
Kısmet artıkMaşallah öyle bebeğim olsa keşke 4-5 tane yaparım herhalde
Seni tanımak kısmet olmazdı sanırımZirvede bırakmak kadar güzeli var mı:) benim kızda sakin bir bebekti ama 9 ay boyunca sabah ezanında bile ayakta olmak beni perişan etmişti, sonra da iflah olmadım zaten, artık gece yaşayıp gündüz uyuyanlardanım, tek çocuğun etkisi bile 21 sene sürüyor, 2. olsa ne yapardım bilemiyorum
Aynen canim cok dogru katiliyorum..benim oglum konusamadigi icin surekli ciglik atiyodu.hatta alt komsuyla tartismistik bu yuzden.herkes merak etme erkek cocugu gec konusur dedikce icime su serptiler.simdi kizim var 1 yasinda oda pek konusmuyo.heralde kizi erkegi yok konusma isinin genetik diye dusunuyorum..bide televizyonun cok etkisi var ikiside tv ye cok bakiyobende oğlumu götürmüştüm psikoloğa kreş demişti. sonra kreşte öğretmeni bakıcılar sağolsun çok ilgilendiler. şimdi 5 yaşını biraz geçti öyle güzel konuşuyor ki gören şaşıryor eren nasıl bu kadar konuşmayı öğrendi diye. kızımda aynı kreşe verdik oda konuşuyor ama tam abisi kadar öğrenemedi. yavaş yavaş alışacak. ama konuşamadıkları süreç çok zordu hem konuşaayacakları korkusu hemde konuşamadıkları için çok sinirli ve hırçın oluşları çok yormuştu beni.
Cevabım diğer.
Açıklamam ise hepsi zorladı, hala zorluyor.
Her şeyimiz bir problem, giyinmekten banyoya kadar...