Kızınızın sevgi ve şefkatle kardeşini sarıp sarmaladığını görünce bütün yorgunluğunuz giderdi.Zirvede bırakmak kadar güzeli var mı:) benim kızda sakin bir bebekti ama 9 ay boyunca sabah ezanında bile ayakta olmak beni perişan etmişti, sonra da iflah olmadım zaten, artık gece yaşayıp gündüz uyuyanlardanım, tek çocuğun etkisi bile 21 sene sürüyor, 2. olsa ne yapardım bilemiyorum
Aynı benim oğlum 16 ayına girdi hala kabizlik ve gaz problemi var. 2 gün iyiyse 1 hafta yine kötü. Anlamadım ben bu işten ya. Seninki de özellikle kabiz iken çok istahsiz mi?Yalniz ve tecrubesiz olmam ve gazı nerdeyse 2 yasina geldi kereta gazı kabizligi bitmedi
Zaten secici yemeklerde o yuzden istahsizlik yapiyo diyemem canım biz 3.5 ayliktan beri devam sutu verdik iyice kabiz oldu kinoa,z.yağı,ispanak, bir de mamayi degistik bunlar biraz duzelttiAynı benim oğlum 16 ayına girdi hala kabizlik ve gaz problemi var. 2 gün iyiyse 1 hafta yine kötü. Anlamadım ben bu işten ya. Seninki de özellikle kabiz iken çok istahsiz mi?
Ilk oglum yazmissn ikinci cocukda farkli oldumu? :))ilk oglumda uyku problemi..ayy hatirlamak bile istemiyorum piskolojim mahvolmustu saatlerce uyutmaya calisirdim en ufacik seste uyanirdi..ust kattakiler ,apartmandan gurultulu inenler evde yuksek sesle konusan ve kapilari gurultulu kapatan esim daha neler neler kabusum olmustu resmen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?