Geçmiş olsun bizde kabızlıktan çok çekiyoruz gerçekten çok zor bi kabızlık bukadar zor süreç olduğunu hiç bilmiyordum mesela bazıları bebeğim 3 günde bir yapıyor hafta bir yapıyor diyorlar keske benimkide 3 günde haftada bir yapabilse ama yapmıyor yapamıyor insaallah büyüdükce düzelirKesinlikle reflüGerçi mide kapakçığı oluşumundan dediler ama 13 aylıklar hala çekiyorum. Gazada oy verebilirdim bebeğimin biri gazdan diğeri reflüden yaktı başımı çünkü
Geçmiş olsun bizde kabızlıktan çok çekiyoruz gerçekten çok zor bi kabızlık bukadar zor süreç olduğunu hiç bilmiyordum mesela bazıları bebeğim 3 günde bir yapıyor hafta bir yapıyor diyorlar keske benimkide 3 günde haftada bir yapabilse ama yapmıyor yapamıyor insaallah büyüdükce düzelir
Aynen çok zordu yemek yedirmeye çalıştıkça deliye dönüyordum ne üstü ne başı heryer batiyordu valla ikinciye cesaret edemem asla böyle kafamda iyi+1
Ek gıda geçiş dönemi.
Hatırladıkça tüyler tiken tiken hala :/
kuru dut,kesinlikle kuru dut yedirmelisin çok iyi geliyorKakasını yapmakta zorlanıyor bana yardımcı olurmusunız ne yapa bilirim yapması için
evet kuru dutu ben de denemiştim baya faydasını gördümkuru dut,kesinlikle kuru dut yedirmelisin çok iyi geliyor
Yemek hala yemiyo ve kabızlık sorunu vardi bebegımde çok zorlandık hala ara ara oluyo maalesefAnketimize katılırsanız seviniriz....
Al benden de o kadar... bende evin içine hapsolmuş durumdayım gurbette bi başımıza hiç kimsemiz yok bizde ikinciyi düşünmüyoruz açıkçası çok zor günler geçirdik tekrar insan aynı çileli yoldan geçmek istemiyor korkunç geliyor belkide yalniz olmaktanmidir bilmiyorum ama herşey etkiliyor ister maddi ister maneviUyku problemi ve yalnızlık. Herşeye tek başına yetişmeye çalışmak inanılmaz yorucuydu. Hergün iki saatlik uykuyla tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalışmak benim için insanüstü bir güç gerektiriyordu. Destek olacak kimse yoktu. 3 seneden fazla sürdü böyle. Duvarlar üstüme üstüme geliyordu artık :) Ama atlattık gitti şükür. Şimdi ikinci çocuğu yapacak cesaretim yok. Bir daha aynı şeyleri yapabilecek güçte miyim bilmiyorum:)
Şu an bende aynı durumdayım duş almak için eşimi bekliyorum akşam saatine kadar bazen diyorumki ikinciye asla gücüm yetmez yani yetemez bu şartlarda.Bazen diyorumki hemen şu yan binada ahh keşke annemler oturuyo olsaydida şöyle bir kahvaltiya gitseydim veya bir cay saati cay icmeye cok zoruma gidiyor bu anları hic yaşayamamak bazen etrafimdaki insanlara bakiyorum aliyor cocugunu ya annesine ya kaynanasina gidiyor o bile insana 1 saat bile olsa cezbedici geliyor ama böyle sürekli bir yerde tek başına çırpınmak akşama kadar sadece eşini beklemek Allahimm ne kadar zormuş diyorumm ..Hadi kendimide gectim diyorum çocuk aksama kadar canı sikiliyor evin icinde kimseyide görmüyor tek başina büyüyor yavrumm bazen öyle uzuluyorumki keşke diyorum bende böyle rahat rahat sıkıntı yapmadan büyütebilseydim yavrumu oda oyalansaydı diyorum özellikle çocuk büyüten annelerin daha da ihtiyacı var kendini oyalamaya benim gibi evin içinde tıkılıp kalan anneler belki sizde sesimi duyuyorsunuzdur aslinda biz çok güçlü annelerizAllah kolaylık versin size de. 1 saatliğine bile emanet edecek kimseyi bulamamak ne demektir, insan zor durumda kalınca birilerinin desteğini hissetmemek ne kadar önemlidir çok iyi bilirim. Sevgileri dayanma gücü veriyor ama dediğiniz gibi.
Bazen saatlerce tuvaletini bile tutmak zorunda kalıyor insan yalnız olunca. Çocukla ilgilenmek zorunda iken, evin işlerini toparlamak zorunda iken yarım saatlik uyku için ağladığımı bilirim. Duşa girmek için eşimin eve gelmesini beklerdim, ne günlerdi... Yalnızlık zor süreç...
Bende yemek yedirirken çıldırıyorum nedense verdiklerimi ya ağzından geri döküyor ya yemiyor ya ortalık batıyorr yemek yedirmesi tam bir ölümYemek hala yemiyo ve kabızlık sorunu vardi bebegımde çok zorlandık hala ara ara oluyo maalesef
Çok zor Allah yardimciniz olsun bende ayni durumdayim akşama kadar evin içinde tek başıma çırpınıyorum böyle olmak çok sıkıcı ve sinir sistemim bozulmuş durumdaYalnizlik...kendi ailem uzak digerleride kendi bakar diye dusundu sanirimki bi faydalari oldu diyemem...su an hamileyim ve sadece bundan korkuyorum...2cocukla bi basima napicammmm????