bebeğinize neler alıyorsunuz veya tavsiye edeceğiniz şeyler varmı

derindarbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
102
1
selam aekadaşlar ben alalh izin veririse eylülde doğum yapacağım. bebişimin eşyalarını almaya başladım ama tam olarak nerden başlayacağımı bilemiyorum. nelerden çok almam gerekir kış olcağı için neler almam gerekir fikirleri olan varsa yazarsa çok sevinirim

selam rukiş*asi mavi* ;

Bende eylül 17 Allah kısmet ederse. Biz beğendiğimiz şeyleri görünce almaya başladık. Alt açma,aklet ,kilot,elbise,çorap, patik,aklet şeklinde alttan çıtçıtlı, uzun kollu zıbın almanı tavsiye ederim eylül de falan serin olur çünkü. Bide uyku tulumu almak istiyorum ben, üstünü açmasın diye ama biraz büyük al çünkü çok çabuk büyüyolarmış.Aynı zamanda ayaklı zıbın alırsan büyük al ve fazla alma.Benim görümcemin oğlu uzun boyluydu, çok çabukta uzadı, kısa geliyodu fazla giydirememişlerdi.Yazlık beğendiğin şeyleri 1 yaş grubu al çünkü seneye yaza bizimkiler 1 yaşına yakın olacaklar. Genel olarak ilk 2-3 ay için az şey al yani.Başka tavsiyesi olan varsa yazsın arkadaşlar yeni yeni öğreniyoruz çünkü..

Bye...

Ayyy hiç sorma bende 23. haftanın içerisindeyim ama sadece anakucağı ve bebek çantası bide uyku setini alabildim. Çok alacağım şeyler var çooooooooooook :):sm_confused:

bende daha yeni başladım almaya ama en çok tavsiye edilen askılı yarım kol uzun kol çıtçıtlı badiler kullanışlı oluyormuş.........
bende acemiyim ve bu ay bebek mağz.girip gerkli olan herşyi alacağız inş.

X