bebeginize ilk kışlık montunu nasıl birşey alıcaksınız?

thanderc

dünyanın entatlı kenesi:)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
1.021
4
arkadaşlar malum havalar sogumaya başladı artık mont giyme zamanı geliyor. bebeklerinize ilk montlarını nasıl alcaksınız? ben kar tulumu şeklinde düşündüm hani heryerini sıcak tutsun diye. malum hep kucaktalar toplanır falan diye öyle düşündüm siz ne yapçaksınız? fikirleri bekliyorum:hulya:

ben bugün aldim evde iki tulum gibi birtane normal olmasina ragmen Rüya hanim cok kalin olduklari icin giymiyor pöfff...
Bugün alisveriste aldim cok güzel H&m foto bulursam eklerim...

ben bugun aldim botunu momtunu kislik alisverisini hepsini halletdim montunuda benetondan aldik kaz tüyü galiba tam emin degilim ama cok güzel ve cok sicak tutacak kesinn

Benimde bugünlerde aklımdaki konu bu... Nerelerden ve nasıl birşey baksam acaba... Atkı da örüyorum zaten... Geriye birde bere kaldı :)))

kürkten başka giymez bizimkikaydirigubbakcemile3
saolsun anneannesi ve teyzesi doğmadan birer kürk almışlardı...ama ben de o kar tulumundan almayı düüşünüyorum

buralar hala çok sıcak ama ada doğduğunda anneannesi kar tulumu gibi olanlardan almış bi tane

bizim geçen sene giydirdiğimiz kar tulumu gibi olan olmuyor zaten 3-6 ay arasıydı.
bu senede aynı şekilde alacağım tamamen sıcak tutsun istiyorum.
bot olarak da teyzoşu moda olan ugg bptların baby gg versiyonunu almış:)

kar tulumu dediğiniz astronot montlarmı bende öyle bişey düşünüyorum çok soğuklarda
en ideail onlar çünki ama bayramda babası bitane normal kalın kadife tarzı mont almış
6 ay yazıyor ama bizim bızdık biraz ufat tefek olunca anca 1 yaşında giyer

bunun fiyatı 33 tl kızlar 12-18 ay yazıyordu uygun değilmi
ama istanbulda olanlar havuzlu hana gitsinler ordada çok güzelleri var

evet benimde alacağım bundan..
off ya samsunda malesef böyle bi şansımız yok..
mothercare da baktık kar tulumu 89 ytl,kanzda 65ytl,b&g store dada 80 ytl..
hayatta senin dediğin fiyatlara bulmam imkansız gibi görünüyor

bende meriçe alcam en kısa zamanda artık sabahları soğuk oluyor, sabajarı bakıcıya bırakırken hem uykulu hemde terli evden çıkıyor sıkıca giydirmeye çalışsamda olmuyor nede olsa mont şart.....

şimdiden hepsi iyi günlerde kullansınlar

benim alacağım bundan

işte bende bu tarz istiyorum. mother&care e baktık 99 lira boynerde baktık 89 lira bide carrefourda 50 lira daha bakınıyoruz bakalım. ama kaz tüyü olsun istiyorum. adidas nike ve reebook ta da normal mont baktık onlar da çok güzel ama o kar tulumu şeklinde olanlardan almak en mantıklısı. daha atkı bere falan alıcam.:hulya: kızım sıralamaya başladı belki bayramda yürür o zaman da kokoş süslü tüylü çizmelerden alıcamzemuszemus

Demircik sen tamamlamışsın kışlıkları canım.. Güle güle giysin kuzucuğun..
Darısı başımıza

teşekkür ederim cnm valla darısı başınıza hadi bakalım sizde alın görelim cicileri yerimseniben

demircik güle güle giysin oglusun cicilerini hepsi çok güzel. tam bir küçük adam olur bunları giyince

kızlar bu netteki bi siteden fiyat isterseniz yazayım özelinize ismini netten alabilirsiniz

siizin dediğiniz fiyatlar çok ya zaten bir kış kullanıcaklar bidahaki kış giyemezlerki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…